Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçe'den Başakşehir'e! Emre Belözoğlu transfer etmişti

Son dakika haberi: Fenerbahçe'den Başakşehir'e! Emre Belözoğlu transfer etmişti

29.04.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü'nde Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezon için teknik direktör konusunda çalışmalarına hız verirken bir yandan da takım kadrosu hakkında çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerde, Emre Belözoğlu'nun döneminde transfer edilen tecrübeli futbolcunun tavrı idarecileri memnun etmedi. Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncuyu transfer etmek istediği iddia edilmişti. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Fenerbahçeden Başakşehire Emre Belözoğlu transfer etmişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve idareciler, gelecek sezon için çalışmalara hız verdi. Sarı-lacivertlilerde Joachim Löw'le uzun süredir devam eden görüşmelerin bir türlü resmiyet kazanmaması sonrası rota Jorge Jesus'a çevrildi. Fenerbahçe'de idarecilerin bir yandan da gelecek sezon takıma geri dönecek isimler konusunda harekete geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe'de istenmeyen tecrübeli futbolcu için Başakşehir'in devreye girdiği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Mauricio Lemos'u Emre Belözoğlu istemişti

Son dakika haberi: Fenerbahçeden Başakşehire Emre Belözoğlu transfer etmişti

Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Mauricio Lemos'a 'kefil' olan Emre Belözoğlu'nun güvendiği tecrübeli savunmacı bir türlü istenen performansı sergileyemedi. La Liga 2 ekibi Las Palmas'tan 1 milyon 500 bin euro karşılığında kadroya katılan Mauricio Lemos, gösterdiği performansla beklentileri karşılayamadı. Tecrübeli savunmacı sezon başında Beerschot'a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Başakşehir'e transfer etmek istemişti

Son dakika haberi: Fenerbahçeden Başakşehire Emre Belözoğlu transfer etmişti

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'de Alexandru Epureanu'nun yerine Mauricio Lemos'u transfer etmek istediği iddia edilmişti. Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir'in transfer etmek için henüz resmi bir adım atmadığı Mauricio Lemos, sarı-lacivertli takıma dert oldu. Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperden kurtulmanın yollarını aradığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Transferde zorluk çıkarılmayacak

Fenerbahçe'yle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacı için Emre Belözoğlu'nun hamle yapmaması halinde Süper Lig'den diğer ekiplerle temasa geçileceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, 26 yaşındaki stoper için bonservis bedelinde zorluk çıkarmayacağı vurgulandı.

1 gol kaydetti

Son dakika haberi: Fenerbahçeden Başakşehire Emre Belözoğlu transfer etmişti

Fenerbahçe formasını sadece 10 kez giyen Uruguaylı stoper, Beerschot'ta bu sezon 10 müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli savunmacı rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Lionel Messi’nin harika golü Ligue1 şampiyonluğunu garantiliyor