Galatasaray Son dakika haberi: Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk patladı! 'Okan Buruk görüşmesi sonrası...'

Son dakika haberi: Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk patladı! 'Okan Buruk görüşmesi sonrası...'

04.05.2022 - 20:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ün listesinde yer alan ve Sportif A.Ş'nin başında görev alacağı açıklanan Levent Nazifoğlu flaş bir iddiada bulunmuştu. Metin Öztürk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk patladı Okan Buruk görüşmesi sonrası...

Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün listesinde yer alan Levent Nazifoğlu konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılıların başkan adayı Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu'nun iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Sportif A.Ş'yi emanet etmeye hazırlandığı Levent Nazifoğlu hakkında bir paylaşım yaptı. Metin Öztürk yaptığı paylaşımda, "Levent Nazifoğlu’nun şahitler huzurunda dediği konuşmalar gerçeği yansıtmamaktadır. Okan Buruk görüşmesi sonrası, şahsıma attığı tehditvari Whatsapp mesajı sonrası kendisi ile ilişiğimiz kesilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Skorer'e verdiği özel röportajda Levent Nazifoğlu'na görev vermeyi planladığını duyurmuştu. Metin Öztürk o dönemde şu açıklamayı yapmıştı:

"Sayın Levent Nazifoğlu da bizim Sportif A.Ş’deki 7 yönetim kurulu üyemizden biri olacak. Yönetim kurulu üyeleri arasında görev paylaşımı olacak. Nazifoğlu, bizim adımıza çimde olacak. Takımla deplasmana gidecek, otelde onlarla kalacak. Hocadan ve teknik heyetten aldığı referansları yönetim kuruluna getirecek. Kurulda bunları tartışıp karar vereceğiz. Galatasaray’da başkan da dahil kimse tek başına karar verme hakkına sahip değil."

Haberin Devamı

Asist Analiz'den Arda Ün ise paylaşım sonrası Metin Öztürk'le konuştu. Arda Ün'ün haberine göre Metin Öztürk, "Az önce Metin Öztürk ile görüştüm. Florya'da görev alamayacağını öğrenen Levent Nazifoğlu'nun WhatsApp'tan bir başkan adayına ağza alınmayacak saygısızlıktaki sözleri, mesaj olarak atmasıyla konu bu noktaya geliyor" ifadelerini kullandı.

PSG’li futbolcular 10'uncu Ligue1 şampiyonluğunu kutluyor

Yazarlar