Galatasaray Son dakika haberi: Galatasaray'a 3 milyon euroluk transfer piyangosu! Ayrılıyor

Son dakika haberi: Galatasaray'a 3 milyon euroluk transfer piyangosu! Ayrılıyor

02.05.2022 - 18:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın kadroda düşünmediği tecrübeli oyuncuya talip çıktı. Galatasaray'ın bu transferden 3 milyon euroluk gelir elde edeceği öne sürüldü. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Galatasaraya 3 milyon euroluk transfer piyangosu Ayrılıyor

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon istenen performansı sergileyemeyen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray'da forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun gelecek sezon bonservisiyle birlikte sarı-kırmızılılara veda edeceği iddia edildi. Galatasaray'ın bu transferden 3 milyon euroluk gelir elde edeceği vurgulandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TA SÜRPRİZ RAKİP

Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün teknik direktörlük görevi için görüşmelerde bulunduğu Okan Buruk'a sürpriz talipler çıktı. Tuttomercatoweb'in haberine göre; tecrübeli teknik direktör için Gana ve Nijerya Futbol Federasyonu yetkilileri devreye girdi. Okan Buruk için Galatasaray'ın da görüşme halinde olduğu vurgulandı.

DİĞER ADAYLARI DA DUYURDULAR

Son dakika haberi: Galatasaraya 3 milyon euroluk transfer piyangosu Ayrılıyor

Tuttomercatoweb, Galatasaray'ın Okan Buruk dışında düşündüğü adayları da açıkladı. İtalyanlar, sarı-kırmızılıların Laurent Blanc, Marko Nikolic ve Jindrich Trpisovsky'i de gündemine aldığını belirtti.

LUYINDAMA, AL TAAWON'DA BEĞENİLDİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da bir türlü bekleneni veremeyen ve devre arasında 3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Al Taawon takımına kiralanan Christian Luyindama, Suudi Arabistan ekibinde gösterdiği performansla göze girmeyi başardı.

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILACAK

Son dakika haberi: Galatasaraya 3 milyon euroluk transfer piyangosu Ayrılıyor

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni takımında istikrarlı bir şekilde ilk 11'de forma giyen Luyindama'nın gösterdiği performansın Suudi kulübü tarafından beğenildiği ve Al Taawon'un sezon sonunda 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmayı planladığı öne sürüldü.

3 MİLYON EUROLUK GELİR

Galatasaray'da mevcut başkan Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'un aracılığıyla Al Taawoun takımına kiralanan Luyindama'nın satın alma opsiyonunun kullanılması halinde ise Sarı-Kırmızılı kulübün kasasına 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli girmiş olacak.

MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULACAK

Böylelikle Cimbom yeni sezon planlamasında yer almayan Kongolu stoperin hem 1.2 milyon euroluk maaşından kurtulacak hem de 3 milyon euroluk bir bonservis geliri sağlanacak.

8 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Son dakika haberi: Galatasaraya 3 milyon euroluk transfer piyangosu Ayrılıyor

Galatasaray taraftarının da bir türlü gözüne girmeyi başaramayan ve özellikle savunmada yaptığı kritik hatalarla tepki çeken Luyindama, 2019 yılında 8 milyon euro bonservis bedeli ile Belçika'nın Standard Liege takımından transfer edilmişti.

SUUDİ ARABİSTAN'DA GÖZE GİRDİ

2019 yılında Kongo Milli Takımı'na yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrası istenilen düzeye bir türlü gelemeyen Luyindama'nın Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Christian Luyindama yeni kulübü Al Taawon ile Asya Şampiyonlar Ligi'nde 4, ligde ise 8 maçta forma giydi. Takımda ilk 11'in vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

Lionel Messi’nin harika golü Ligue1 şampiyonluğunu garantiliyor

Yazarlar