Galatasaray Okan Buruk'ta son dakika! Galatasaray derken büyük sürpriz: "Temasa geçtiler"

Okan Buruk'ta son dakika! Galatasaray derken büyük sürpriz: "Temasa geçtiler"

02.05.2022 - 13:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da teknik direktör adayları arasında yer alan Okan Buruk ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Galatasaray'da teknik direktör adayları arasında yer alan Okan Buruk'ta sürpriz gelişme! Genç teknik adam için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılması planlanan seçimli genel kurul öncesi başkan adaylarından Metin Öztürk'ün teknik direktör adaylarından biri de Okan Buruk'tu... Metin Öztürk'ün Nuri Şahin ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından Antalyaspor duruma tepki göstermişti.

Metin Öztürk'ün Nuri Şahin ile ilgili yaptığı "İnşallah 5-6 sene sonra milli takımın hocası olur, benim de başkanlık görevim bitmiş olur ve ben seyirci olarak Nuri Şahin'i alkışlarım. Türk teknik direktör düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler

Antalyaspor ise Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün bu açıklamaları sonrası şu açıklamayı yapmıştı;

Haberin Devamı

"Son günlerde Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Türk futboluna örnek olabilecek bir modelle sadece A takımımızın değil, futbol şubemizin de başına getirdiğimiz Sayın Nuri Şahin'in Galatasaray'a transfer olacağı ile ilgili gerçek dışı haberler ve bazı açıklamalar yapılmaktadır.

Öncelikle şunun iyi bilinmesini isteriz ki; Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Vizyonumuz, Sayın Nuri Şahin ile kulübümüzün bugününü değil, geleceğini de inşa etmektir.

Bu hedef doğrultusunda adım adım ilerlerken çıkan bu haberler sadece kulübümüze değil, Türk futboluna da zarar vermektedir.

Ülkemizin değerli kulüplerinden biri olan Galatasaray'ın başkan namzeti Sayın Metin Öztürk'ün “Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz” ifadeleri, spor etiğinin tamamen dışında bir açıklamadır.

Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz."

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise Metin Öztürk'ün açıklamalarına sert bir yanıt vererek şunları söylemişti;

Futbol sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Benzetmem yanlış anlaşılmasın ama sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin'i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Hoca'yı ikna edebilecek bir proje ile gelirlerse ve ikna edebilirlerse, Antalyaspor da çok yüklü bir kazanç sağlayacaksa düşünürüz. Bana gelip Nuri Şahin ile ilgili yüklü bir bonservis bedeli teklif etseler, önce buna Nuri Hoca ile birlikte karar veririz.

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler

METİN ÖZTÜRK'ÜN TEKNİK DİREKTÖR ADAYI BELLİ OLDU: OKAN BURUK

Antalyaspor ile yaşanan bu gerilimin ardından Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'e şu şekilde yanıt vermişti;

Haberin Devamı

Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz "kızlarımız" üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray.

Metin Öztürk ve Aziz Çetin arasında yaşanan bu gerilimin ardından Öztürk'ün yeni teknik direktör konusunda en büyük adayı Okan Buruk oldu. Galatasaray başkan adayı Meti Öztürk, Okan Buruk hakkında "Biz Türk bir teknik direktöre karar verirsek, bizim düşündüğümüz teknik direktör Okan Buruk'tur. İleride istikbal vadedecek birini şu an Galatasaray'a koyamazsınız. Galatasaray ham bir meyveyi işleyecek bir yer değil. Galatasaray bir yıldızlar topluluğu. Galatasaray'da ancak şampiyonluğa koşarsınız. Başka hedefiniz olmaz." sözlerini kullanmıştı.

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler

İTALYA'DAN SÜRPRİZ OKAN BURUK İDDİASI

İtalya'dan Tuttomercatoweb, Okan Buruk için flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. Habere göre Galatasaray 11 yıl boyunca formasını giydiği Okan Buruk ile görüşmelere başladı. Haberde Okan Buruk için sadece Galatasaray değil Gana ve Nijerya Futbol Federasyonları da devreye girdi. Tuttomercatoweb'te yer alan haberde "Gana ve Nijerya Futbol Federasyonları, Galatasaray'ın da görüşme gerçekleştirdiği Okan Buruk ile temasa geçti." iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ TEKNİK DİREKTÖRLER

Tuttomercatoweb sitesi, Galatasaray'ın Okan Buruk dışında Laurent Blanc, Marko Nikolic ve Jindrich Trpisovsky'i gündemine aldığını iddia etti. 

Haberde şu ifadeler yer aldı;

Okan Buruk listedeki tek aday değil. Laurent Blanc (Zor bir rüya), Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky ve Marko Nikolic de gündemdeki diğer adaylar.

Okan Burukta son dakika Galatasaray derken büyük sürpriz: Temasa geçtiler