Fenerbahçe Son dakika haberi: Mesut Özil favori takımını açıkladı! Sürpriz tercih

Son dakika haberi: Mesut Özil favori takımını açıkladı! Sürpriz tercih

22.03.2022 - 21:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından İngiltere Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası favorilerini açıkladı. Yıldız futbolcunun Dünya Kupası için favori gördüğü takım dikkatleri çekti.

Son dakika haberi: Mesut Özil favori takımını açıkladı Sürpriz tercih

Uzun yıllar İngiltere'de Arsenal forması giyen Mesut Özil, paylaşımında Premier Lig'de bu sezon Manchester City'nin şampiyonluğa ulaşacağı tahmininde bulunurken, Şampiyonlar Ligi'nde ise Alman teknik direktör Jürgen Klopp yönetimindeki bir başka İngiliz kulübü Liverpool'u favori gördüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Dünya Kupası favorisi şaşırttı

Almanya Milli Takımı ile 92 maça çıkan ve Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaşan Mesut Özil'in 2022'de Katar'da düzenlenecek olan turnuvada İngiltere Milli Takımı'nı favori göstermesi futbol severler arasında büyük şaşkınlık yarattı.

Son dakika haberi: Mesut Özil favori takımını açıkladı Sürpriz tercih

26 maçta forma giydi

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Mesut Özil, bu sezon sarı-lacivertli formayla 26 resmi müsabakada şans buldu. 33 yaşındaki yıldız oyuncu rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Mesut Özil takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Son dakika haberi: Mesut Özil favori takımını açıkladı Sürpriz tercih

Bonservisine 70 milyon euro ödendi

Westfalia 04 Gelsenkirchen altyapısında futbola bşalayan Mesut Özil daha sonra Teutonia Schalke, DJK falke Gelsenkirchen, Rot-Weiss Essen, Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal formaları giydi. Dünyaca ünlü futbolcunun bonservisine toplamda 70 milyon euro ödendi.

Haberin Devamı