Trabzonspor Son dakika haberi: Trabzonspor'da Bakasetas'a milli moral

Son dakika haberi: Trabzonspor'da Bakasetas'a milli moral

10.09.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da sezona iyi başlayan Yunan futbolcu, milli arayı da 1 gol, 2 asistle geride bıraktı. Oyuncunun, Galatasaray maçı öncesi formunun zirvesine çıkması teknik heyeti sevindirdi.

Son dakika haberi: Trabzonsporda Bakasetasa milli moral

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Türkiye’den milli takımlarına giden yabancı futbolcular içerisinde milli arayı en iyi geçiren isim Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas oldu. Yıldız futbolcu milli arada çıktığı üç maçın üçünde de skora katkı yaptı. İlk olarak İsviçre ile yapılan hazırlık maçında gol pası verdi.

Dünya Kupası elemelerinde Yunanistan’ın 1-1 berabere kaldığı Kosova maçında takımının tek golünün asistini yapan Bakasetas, dün gece ise İsveç’i 2-1 yendikleri karşılaşmada bu sefer fileleri havalandırdı. Süper Lig’de de bu sezon çıktığı 3 maçta 2 gol, 1 asist kaydeden deneyimli orta saha oyuncusu, bu formunu uluslararası kulvardaki zorlu maçlarda tırmandırarak güven verdi.

Yunanistan’dan övgü

Aynı zamanda maçlara kaptanlık pazubandıyla çıkan Bakasetas, son dönemde sürekli geliştirdiği futbolunu hem kulüp hem de milli kulvarda sürdürerek istikrarlı bir gelişim içerisinde olduğunu da ortaya koydu. Ülkesinde oyuncu için övgü dolu ifadeler kullanılırken, Bakasetas’ın hem skor yükünü çektiği hem de sahada liderlik sergilediği belirtildi. G.Saray ile kritik maçta karşı karşıya gelecek Trabzonspor’da, Yunan futbolcunun zorlu maç öncesinde milli arada formunun zirvesine çıkması sevinç yarattı.

Haberin Devamı