Basaksehir Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlu'ndan ilk transfer! Anlaşma sağlandı

Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlu'ndan ilk transfer! Anlaşma sağlandı

08.05.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Turuncu-lacivertlilerin Polonyalı oyuncuyla transfer için anlaşma sağladığı iddia edildi. Medipol Başakşehir ve Emre Belözoğlu'nun Avrupa kupalarında mücadele edecek bir kadro oluşturmak için hamlelerine başladığı kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlundan ilk transfer Anlaşma sağlandı

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılmak için yarışan Medipol Başakşehir'de gözler bir yandan da transfer çalışmalarına çevrildi. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibinin gelecek sezon için hamelelerine başladığı kaydedildi. Transfer çalışmalarına ağırlık veren turuncu-lacivertlilerin transfer için anlaşma sağladığı isim belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

61 PUAN TOPLADI

Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlundan ilk transfer Anlaşma sağlandı

Emre Belözoğlu'nun öğrencileri, Süper Lig'de bitime 2 hafta kala 61 puan toplama başarısı gösterdi. İstanbul ekibi 36 müsabakanın 18'inde rakiplerine karşı üstünlük sağladı. Emre Belözoğlu'nun talebeleri bu süreçte 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 52 kez havalandıran Medipol Başakşehir, kalesinde ise 34 gol gördü.

Haberin Devamı

BELÖZOĞLU'NDAN İLK TRANSFER

Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlundan ilk transfer Anlaşma sağlandı

Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ettiği süreçte transfer çalışmalarına da hız verdi. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; turuncu-lacivertliler kadrosunu güçlendirmek için ilk anlaşmayı sağladı.

Haberin Devamı

POLONYALI İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Polonya'nın Zaglebie Lubin takımında forma giyen Patryk Szysz ile transfer konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Medipol Başakşehir forması giyeceği kaydedildi.

12 GOL, 5 ASİST

Son dakika haberi: Ve Emre Belözoğlundan ilk transfer Anlaşma sağlandı

Patryk Szysz bu sezon toplamda 33 karşılaşmada görev aldı. Genç oyuncu rakip fileleri 12 havalandırma başarısı gösterdi. Polonyalı oyuncu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

BONSERVİSSİZ GELECEK

24 yaşındaki oyuncu daha önce 3 kez Polonya U21 Milli Takımı'na davet edildi. Patryk Szysz'in Zaglebie Lubin ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösteriliyor.

Mourinho finale kaldıkları maçın ardından duygusal anlar yaşadı