Beşiktaş İşte Beşiktaş'ın Hatayspor maçında kulübede yer alacak isim!

İşte Beşiktaş'ın Hatayspor maçında kulübede yer alacak isim!

22.12.2023 - 12:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Hatayspor maçında siyah-beyazlı takımın başında kimin olacağı netleşti.

İşte Beşiktaşın Hatayspor maçında kulübede yer alacak isim

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışları devam ederken Hatayspor maçında kenarda kimin olacağı belli oldu.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Mücadele sonrasında konuşan Rıza Çalımbay, Mert Günok için 'Yani sen nasıl kalecisin, oradaki topu vuracaksın gidecek, bu kadar basit!" ifadelerini kullandı.
Amartey için ise 'Amartey orada son adam. Geride bir tek kalecisi var. Topa vurarak uzaklaştırması gerekiyor. Ama doğru hamleyi yapamadı' dedi. Çalımbay, Portekizli futbolcu için, "Gedson oynayabilirdi mesela, oynayabilirdi. Ayağı o kadar önemli değildi, oynayabilirdi." açıklamasını yaptı.

YABANCI HOCA DÜŞÜNCESİ
Başkanlığa gelmeden önce de yabancı bir teknik direktör düşüncesi olan Hasan Arat ve yönetimi, derbi mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay'a olan güvenini yitirmişti. Dün karşılaşma sonrasında ise ipler tamamen koptu ve ayrılık geldi.

Haberin Devamı

KULÜBEDE SERDAR TOPRAKTEPE YER ALACAK
beIN'de yer alan habere göre Süper Lig'in 18'inci haftasında oynanacak Hatayspor maçında Beşiktaş'ın başında U-19 takımı teknik direktörü Serdar Topraktepe görev yapacak.

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMUŞTU
1994 yılında Beşiktaş'a transfer olan Topraktepe, 1999'da Kocaelispor'a imza attı. Başarılı sol kanat 2002 yılında tekrar Siyah-Beyazlı takıma döndü. 2004'te yeniden Kocaelispor macerasına atılan Serdar Topraktepe, daha sonra Bursaspor, Sivasspor ve Körfez FK formaları giydi.

Antrenörlük kariyerine Dikilitaş'ta yardımcı antrenör olarak başlayan Serdar Topraktepe, 2018/19 sezonunda Beşiktaş U-19 yardımcı antrenörlüğüne getirildi. Adanaspor ve Beşiktaş A takımlarında yardımcılık yapan Topraktepe, şu an Beşiktaş U-19 takımının teknik direktörlük görevini üstlenmekte.

4. HOCA OLACAK
Beşiktaş teknik direktör değişikliğine gidiyor. Gelecek yeni hoca bu sezon Beşiktaş'ın dördüncü hocası olacak. Şenol Güneş ile sezona başlayan Beşiktaş, daha sonra Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'a görev vermişti.

Yazarlar