Dünyadan Futbol SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi! İşte yeni adresi

SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi! İşte yeni adresi

22.05.2024 - 15:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho geleceğiyle ilgili son kararını verdi. Mourinho'nun yeni adresi netlik kazandı.

SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi İşte yeni adresi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adaylarından Jose Mourinho geleceğiyle ilgili kararını verdi. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adamın yeni adresi netlik kazanmaya başladı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İLK OLARAK AZİZ YILDIRIM AÇIKLADI

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olduğunu açıkladığı seçilmesi halinde Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklamıştı.

Aziz Yıldırım açıklamasında, "Fenerbahçe'nin 'bizim çocuğumuz' denilen isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var." dedim. 'Fenerbahçe'ye gel' dedim. Benim arkadaşlar ve menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak büyük ihtimal Fenerbahçe'nin başına getireceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi İşte yeni adresi

BEŞİKTAŞ'TAN HAMLE

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve Portekizli teknik adamın Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini açıklamıştı.

Hüseyin Yücel, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş olarak Jose Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz." şeklinde konuşmuştu.

SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi İşte yeni adresi

TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine gelen Jose Mourinho'nun yeni adresi belli oluyor. Sportitalia; Jose Mourinho'nun Türkiye'de herhangi bir takımın başına geçme ihtimalinin oldukça düştüğünü duyurdu.

ARABİSTAN ÇOK YAKIN

İtalyan basınındaki haberde, Portekizli teknik adamın Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'ın yeni teknik direktörü olmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Suudi Pro Ligi'ne bu sezon çıkan ve gelecek sezon için önemli bir transfer bütçesi ayırdığı belirtilen Al-Qadsiah'ın görüşmelerde sona yaklaştığı ifade edildi.

SON DAKİKA | Jose Mourinho kararını verdi İşte yeni adresi

MBAYE DIAGNE'NİN TAKIMI

Arabistan'a iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Qadsiah'ta Galatasaray'da forma giyen Mbaye Diagne de forma giyiyor. Senegalli yıldız, Suudi ekibinde bu sezon 31 maçta forma giydi ve 24 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Daha önce Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham gibi devleri çalıştıran Mourinho, son olarak Roma'da görev yaptı.