Beşiktaş Son dakika - Mehmet Topal'dan transfer itirafı! Sergen Yalçın daha önce...

Son dakika - Mehmet Topal'dan transfer itirafı! Sergen Yalçın daha önce...

13.07.2021 - 16:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topal, siyah-beyazlı kulübün resmi YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş Kulübü, Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topaltransfer ettiğini açıklamıştı. Siyah-beyazlıların yeni transferi, yeni takımında ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta olduğu için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş'a transferimle ilgili yaklaşık birkaç haftadır ilerleyen bir süreç vardı. Süreç olumlu sonuçlandı. Burada olduğum için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah büyük hizmetler verip camiama layık olurum" şeklinde konuştu.

MEHMET TOPAL'DAN TRANSFER İTİRAFI

Mehmet Topal, Sergen Yalçın'ın daha önce kendisini transfer etmek istediğini açıklayarak, "Dürüst olmak gerekirse Başakşehir'de oynadığım süreçte Sergen hocam beni istemişti ama o zaman kısmet olmamıştı. Hatta birkaç defa istemişti ama orada kalmamız gerekiyordu orada kaldık" dedi.

Açıklamalarına devam eden Mehmet Topal şu ifadeleri kullandı:

"SERGEN HOCAMIN ÇOK BÜYÜK EMEĞİ VAR"

Haberin Devamı

"Bu transferde Sergen hocamın da çok büyük emeği var. Buradan kendisine çok teşekkürlerimi iletmek isterim. Transfer görüşmelerinde her şey çok olumlu geçti. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz. Sergen hocamın futbolculuk döneminde kendisine hayrandım. Muhteşem bir sol ayağı vardı. Bunu her yerde söyledim. Onunla çalışmak benim için büyük bir onur. Beni çok duygulandırıyor."

"TÜRKİYE'DE 4. KULÜBÜMDE DE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM"

"Türkiye'de 4. kulübümde de şampiyon olmak istiyorum. Bu, çok daha anlamlı olacaktır. Benim için de ayrı bir onur. İnşallah bu sene de şampiyon oluruz. Bu sezonun çok zor geçeceğini takım arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum. Çünkü şampiyon olmuş bir takım var ve bütün rakipleriniz şampiyon takıma karşı oynayacaklar. Çok daha güçlü olmak zorundayız, artık belli seviyenin üstüne koymalıyız."

"JOSEF'LE KARDEŞ GİBİYİZ"

"Josef'le kardeş gibiyiz. Mükemmel bir bağımız var. Atiba'yı zaten uzun yıllardan beri tanıyorum. Birbirimize çok saygı duyuyoruz. Takım içinde rekabet her zaman önemlidir. Rekabet olacak ama bu hiçbir zaman bizim dostluğumuzu etkilemeyecek."

"ÇILGIN BİR TARAFTARA SAHİBİZ"

"Biz, futbolcular olarak taraftarlarımızı her zaman arkamızda görmek isteriz. Onlar, bizim her zaman 12. adamımız. Beşiktaş taraftarını anlatmaya gerek yok. Mükemmel, çılgın bir taraftara sahibiz. Onlar bizim ekstra gücümüz olacaklardır."

Haberin Devamı

Yazarlar