Sivasspor Son dakika | Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'a veda etti!

Son dakika | Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'a veda etti!

20.07.2020 - 00:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile anlaşan tecrübeli orta saha oyuncusu Instagram hesabından kırmızı-beyazlı takıma veda etti. Karşılaşma öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay, Mert Hakan'ın sarı-lacivertli takımla anlaştığını açıklamıştı.

Skorer - Demir Grup Sivasspor formasıyla harika bir sezon geçiren Mert Hakan Yandaş, kırmızı-beyazlı takıma Gençlerbirliği maçının ardından veda etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile el sıkışan başarılı futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu statta Sivasspor formasıyla son kez sahaya çıkmanın burukluğunu yaşadım. 3 yıl boyunca tattığım her duyguyu çok özleyeceğim, hepinizi çok seviyorum, teşekkürler Yiğidolar" ifadelerini kullandı.

Forma numarası belli oldu

Fanatik'in haberine göre Mert Hakan Yandaş, geçen hafta oynanan ve Sivasspor’un 2-1 kazandığı maçın ardından idolü Emre Belözoğlu’un formasını almıştı. Yıldız futbolcunun, Fenerbahçe’de jübile yapacak olan Emre’nin 5 numaralı formasını giyeceği öne sürülmüştü. Ancak bunun doğru olmadığı, Mert Hakan’ın Sivasspor’da olduğu gibi Sarı- Lacivertliler’de de 8 numarayı sırtında taşıyacağı öğrenildi. Fenerbahçe’de şu anda bu formayı Mehmet Ekici giyiyor. Bu gelişme, sözleşmesi bitecek olan Ekici ile yolların ayrılacağı şeklinde yorumlandı.