UEFA Avrupa Ligi Prag'da kavga çıktı! Son düdük sonrası Okan Buruk kırmızı gördü

Prag'da kavga çıktı! Son düdük sonrası Okan Buruk kırmızı gördü

23.02.2024 - 07:11 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray, Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. İlk maçı 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar bu sonucun ardından Avrupa kupalarına veda etti. Çekya'daki maçın son düdüğü sonrası ortalık karıştı, Okan Buruk kırmızı kart gördü.

Pragda kavga çıktı Son düdük sonrası Okan Buruk kırmızı gördü

Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray'ı konuk etti. İlk maçta rakibini 3-2 mağlup eden Galatasaray, rövanşta sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Avrupa kupalarına veda ettiği mücadelede son düdük çalmasının ardından saha içi adeta savaş alanına döndü. Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı'nın rakibinin kendisine yaptığı mimiklere çok sinirlendiği gözlemlendi.

Galatasaray'dan bir görevlinin, Sparta Praglı bir yetkiliye tekme attığı kameralara yansıdı. Abdülkerim Bardakcı ile Lucas Torreira'nın rakip futbolcularla arasındaki gerilim dikkat çekti.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

Sparta Praglı yetkilinin kendisine gelen tekme sonrası verdiği karşılığın ardından gerilim daha da büyüdü. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yaşanan olaylar sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı.

Okan Buruk'un gördüğü kırmızı kart saha içerisindeki çıkmadı. Galatasaray Televizyonu'nun duyurduğu gelişme daha sonra UEFA resmi sitesindeki maç verilerine de yansıdı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili özür diledi. Okan Buruk mücadele sonrası verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Maç sonu yaşanan olaylar bize yakışmadı, yaşananlardan dolayı özür dilemek istiyorum. Maç içerisinde bir gerginlik oldu. Lukas Haraslin de soyunma odasında yanımıza geldi, özür diledi. Ben de ona sarıldım ve tebrik ettim. Maç sonunda yaşanan karışıklık nedeniyle özür dilemek istiyorum. Dördüncü hakem görevini maç içerisinde yapsaydı, bunlar olmazdı."