Fransa Ligue 1 Son dakika: PSG'de ayrılık depremi! Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

Son dakika: PSG'de ayrılık depremi! Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

26.04.2022 - 14:12 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa uzanan fakat şampiyonluk günü taraftarının yoğun protestosuna maruz kalan PSG'de ayrılıklar art arda yaşanacak. PSG Başkanı Nasser El-Khelaifi sezon biter bitmez düğmeye basacak. İşte ayrıntılar...

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

Fransa Ligue 1'de mutlu sona ulaşarak tarihinin 10. şampiyonluğunu elde eden PSG'de sular durulmuyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenerek turnuvaya veda eden PSG'de Neymar başta olmak üzere yıldız isimler ılsıklı protestoya maruz kalmışlardı.

Haberin Devamı

PSG'nin Bordeaux ile sahasında oynadığı karşılaşmada tribünler Neymar'a küfürlü tezahüratlarda bulunup ıslıklarken sezon başında Barcelona'dan transfer edilen Lionel Messi de büyük tepki görmüştü. Takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlığı taraftarları çileden çıkardı.

Fransa medyasında çıkan haberlere göre, PSG’ye tarihinin 10. Ligue 1 şampiyonluğunu kazandıran Teknik Direktör Mauricio Pochettino’nun takımdan gönderilmesi için geri sayım başladı…

Lens ile 1-1 berabere kaldıktan sonra şampiyonluğunu ilan eden Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi’ne Son 16 turunda veda etmenin acısını yaşamaya devam ediyor. Kulübün Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için yüz milyonlarca euro harcamasına rağmen beklediği başarı bu sene de gelmedi.

Haberin Devamı

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

MANU HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

PSG vakit kaybetmeden Arjantinli hoca ile yollarını ayırmanın yollarını ararken, Pochettino da takımdan ayrılmak istiyor. Bir dönem Tottenham’ı çalıştıran Pochettino’nun hayali Manchester United ile anlaşmaktı. Ancak İngiliz ekibi, Ajax’ın hocası Erik ten Hag’ın göreve geleceğini açıklayınca planlar suya düştü.

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu röportajı sizlerle

YÜKLÜ TAZMİNAT VE CONTE İDDİASI

Pochettino ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan PSG, deneyimli çalıştırıcıyı görevden almak için yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacak. Fransız ekibi, Pochettino ve ekibiyle yolları ayırmak için 12,6 milyon sterlin ödeyecek. Fransız medyası, Tottenham’ı çalıştıran Antonio Conte’nin iki yıllık bir anlaşmayla Paris’in yolunu tutabileceğini iddia ediyor.

Tottenham’ı Premier Lig’de ilk 4 yarışına sokan İtalyan teknik adamın, PSG’nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

ZIDANE’IN GÖZÜ MİLLİ TAKIMDA

PSG’nin hoca adayları arasındaki bir diğer isim de Zinedine Zidane. Ancak Fransız çalıştırıcının, Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps’ın ardından milli takımın başına geçmeyi hedeflediği ve bu yüzden beklemede kaldığı ifade edildi.

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

MBAPPE VE REAL MADRİD 

PSG'de en çok konuşulan konulardan biri de takımı yıldızı Kylian Mbappe ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağı konusu. Sportif direktör Leonardo, Real Madrid'e kapıları kapatırken Mbappe'ye reddedilemeyecek bir teklifin yapılacağı iddia edildi. 

Haberin Devamı

Canal+'a konuşan Leonardo, "Kylian ailesiyle tanışıyorum ve görüşmeler yapıyoruz. Takımda kalma ihtimali var ama bence hala düşünüyor. Önümüzdeki sezon onun olması yada olmaması her şeyi değiştirir" ifadelerini kullandı.

Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı iddalarına ise, "Madrid Kylian Mbappe'nin imza atacağından üç yıldır eminler. Belki de bundan fazla eminler" şeklinde konuştu.

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

KADRODA DEVRİM PLANLANIYOR

Fransa'dan L'Equipe'in haberine göre PSG bu yaz kadroda devrim niteliğinde bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Habere göre Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenilmesi çok can yaktı ve takım ile lig şampiyonluğunun kutlama gününde tribünde yalnız bırakıldı. Haberde Draxler, Kurzawa, Paredes ve Kehrer gibi isimlerin yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Mbappe ile sözleşme yenileme görüşmelerinin devam ettiği fakat Neymar konusunda büyük bir belirsizlik yaşandığı ifade edildi. Neymar'a gelecek olan tekliflerin kabul edilebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu

MESSI İÇİN TÜM KAPILAR KAPALI

Lionel Messi'nin ise kariyerine PSG'de devam etmesi bekleniyor. İspanyol basını Arjantinli yıldızın Barcelona'ya dönmeyeceğini ve kariyerine PSG'de devam edeceği iddia edildi.

Ayrıca Barcelona Teknik Direktörü Xavi de Messi hakkında açıklamalarda bulundu. Xavi, "Gerçekçi olmak gerekirse Messi'siz bir dönemin geldiğini anlamalısınız ve bu yüzden de biraz sabırlı olmalısınız. Şimdi kupa alacak durumda değiliz. Elbette ileriye doğru adım atmalı ve cesurca oynamalıyız." ifadelerini kullanarak Messi iddialarını yalanladı.

Son dakika: PSGde ayrılık depremi Şampiyonluk günü ıslıklandılar, tazminatı bile belli oldu