İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'e dev talip! Transfer için bomba iddia

Real Madrid'de Arda Güler'e dev talip! Transfer için bomba iddia

16.02.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın Avrupa devinin listesinde olduğu öne sürüldü.

Real Madridde Arda Gülere dev talip Transfer için bomba iddia

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e giden Arda Güler, La Liga devinde beklenen süreyi alamadı. Arda Güler'in geleceği konusunda henüz karar verilmezken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Alman basınında yer alan habere göre; Real Madrid forması giyen Arda Güler'e Bundesliga devinin talip olduğu belirtildi. Borussia Dortmund'un Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için devrede olduğu aktarıldı.

Borussia Dortmund'un Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılmadan önce de peşinde olduğu kaydedildi. Öte yandan 18 yaşındaki on numaranın kiralanması için yeniden girişimlerin başlayabileceği vurgulandı.

Arda Güler için daha önce Tottenham ve Bayer Leverkusen'in de kiralama formülü üzerinde durduğu belirtilmişti.

Real Madridde Arda Gülere dev talip Transfer için bomba iddia

MADRİD'DE 2 SEÇENEK

18 yaşındaki on numara için Real Madrid'in 2 plan üzerinde durduğu iddia edildi. İspanyol basınında çıkan habere göre; Arda Güler için ilk seçeneğin salon çalışmalarıyla fiziğini güçlendirmek ve Rodrygo gibi hazırlanmasını beklemek olduğu kaydedildi. Real Madrid'in diğer planının Brahim Diaz'da olduğu gibi Arda Güler'in kiralanarak tecrübe kazanması olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Arda Güler sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 4 maçta forma şansı buldu. 18 yaşındaki on numara toplamda 89 dakika sahada kaldı.

Real Madridde Arda Gülere dev talip Transfer için bomba iddia

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Arda Güler, 2018-2019 sezonu devre arasında Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. Arda Güler, 2021-2022 sezonu başında Fenerbahçe'de A takıma yükseldi.

Yıldız futbolcu, sezon başında 20 milyon euro bedelle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer oldu. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Öte yandan bir sonraki satıştan Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay verileceği belirtildi.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 4 karşılaşmada oynadı. 18 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.