Büyükşehir Belediye Erzurumspor Son dakika - Ricardo Gomes'den Yılmaz Vural'a cevap geldi!

Son dakika - Ricardo Gomes'den Yılmaz Vural'a cevap geldi!

04.05.2021 - 15:35 | Son Güncellenme:

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 yenildiği karşılaşmada oyuna girmek istemeyen ve Yılmaz Vural'ın sert eleştirdiği Ricardo Gomes, bugün açıklama yaptı.

Fenerbahçe yenilgisinin ardından BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yabancı oyuncular hakkında sert açıklama yapmıştı. Vural, "Ricardo Gomes'ten rica ettim, sana ihtiyacımız var oyuna gir dedim. Girmem dedi. Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor. Bir başka oyuncuyu oyundan çıkardık diye bana soyunma odasına küfür etmiş. Bana bir de? Küfür! Ulan burası dingonun ahırı mı? Allah sabır veriyor. Birkaç sene önce olsa adam gibi döversindemişti.

Haberin Devamı

Yeşil Burun Adalı oyuncu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

'Öncelikle içinde bulunduğumuz bu durum yüzünden, büyük Erzurumspor taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyorum. Bugün Fenerbahçe maçında yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Kesinlikle maç sonu hakkımda söylenen kulübümü Fenerbahçe maçı öncesi FİFA'ya şikayet ettiğim yönündeki açıklamalar asılsızdır ve yanlıştır. Yaklaşık 4 aydan fazla bir süredir kulüpten maaş hak edişimle alakalı bir ödeme atmadım Fakat Yine de tüm bu gecikmeye rağmen işime kulübüme ve taraftarımıza olan saygımdan dolayı kulübümü bu yaşanan süreç öncesinde hiç bir yere ve FIFA'ya şikayet etmedim. Yaklaşık bir sezondur kulüpte olmama rağmen bu süreç içerisinde benim tarafımdan hiç bir FIFA evrakı gelmemişken ligin bitmesine 1 hafta kala bu yaşanılan süreç öncesinde 'yaptığım iddia" edilen konular karşısında söyleyecek kelime bulamıyorum. Bunu isteyen herkes resmi bir şekilde kulübümden sorup öğrenebilir.

Haberin Devamı

Ayrıca Başakşehir maçından sonra ayak bileğimde olan sorundan dolayı Fenerbahçe maçına kadar tedavi ve terapime devam ettim. Hatta kutup doktorumuz tarafından maçta oynayabilmem için yoğun tedavi ve enjeksiyon bile uygulandı Ayak bileğimde yaşadığım ağrı vardı ve tüm bu tedavilerde bunun için yapıldı Fenerbahçe maçında kameralar önünde yaşanan olaya gelince, Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğim bilgisi bana verıldıkten sonra goruntulerde de görüldüğü üzere oyuna girmek için hazırlıklara başladım. Hazırlanmaya başladığımda hoca geldi ve seni seviyorum gibi şeyler söylemeye başladı. Benim futbol oynamam için bana bunu söylemene gerek yok üzgündüm her oyuncu gibi oymamak istiyordum ve sonra gelip akabinde değişiklik duşunmuyorum ihtiyaç yok dedi. Sonrasında bende hazırlanmayı bıraktım. Bu duruma takım arkadaşlarım ve görüntülerde görülen kulüp çalışanı da, çok yakından tanıklık ettiler. Oyuna girmek istemediğim yönünde yapılan açıklamanın aslında gerçeği yansıtmadığını ve benim ağzımdan böyle bir ifadenin çıkmadığını kendilerine sorulduğunda, onlarda doğrulayacaktır. Durumdan tüm kamuoyunun anlayacağı üzere yapılan hatalardan dolayı alınan mağlubiyeti bu tarz açıklamalar ile benim adım kullanılarak üzerinin kapatılmaya çalışılması beni oldukça üzmüştür.

Haberin Devamı

Dünyada pandemiden dolayı tüm futbol ekonomisi sekteye uğramışken benim bu durumu göz ardı ederek parayı sorun ediyormuşum gibi lanse edilmem benim açımdan kabul edilebilir bir durum değil ve Erzurumspor a geldiğim günden beri maddi konular asla önceliğim olmadı Kalan son iki maçımızda görev verilmesi durumunda takımım, büyük camiamız ve taraftarlarımız için takımımızın ligde kalması adına elimden gelen her şeyi yapacağımı kamuoyuna bildiririm. Saygılar.'