Futbol Son dakika - Ronaldo'yu çılgına çeviren karar! Hakemi protesto etti

Son dakika - Ronaldo'yu çılgına çeviren karar! Hakemi protesto etti

28.03.2021 - 02:21 | Son Güncellenme:

Portekiz, deplasmanda Sırbistan ile berabere kaldı. Cristiano Ronaldo, son dakikada çizgi tartışmalarına neden olan pozisyon sonrası gol kararı çıkmayınca çok sinirlendi ve kaptanlık bandını fırlatarak hakemi protesto etti.

Son dakika - Ronaldoyu çılgına çeviren karar Hakemi protesto etti

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin ikinci haftasında ilk gün maçları sona erdi. 

Haberin Devamı

Katar'da düzenlenecek 22. Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılacak 13 takımın belirleneceği elemelerin ikinci haftasının ilk günü, A, E ve H gruplarında TSİ 22.45'te oynanan 4 maçla sona erdi.

A Grubu'nda Portekiz, deplasmanda Sırbistan karşısında Diogo Jota'nın 11. ve 36. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 

İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Sırbistan, 46. dakikada Aleksandar Mitrovic ve 60. dakikada Kostic'in ağları sarsmasıyla skoru 2-2'ye getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

RONALDO ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın 90+3. dakikasında Cristiano Ronaldo'nun şutunu Sırbistan savunması, çizgiden çıkardı. Gol kararı çıkmayınca Ronaldo, çok sinirlendi ve kaptanlık bandını yere fırlattı.

Haberin Devamı

MAÇ SONU PAYLAŞIM
36 yaşındaki yıldız karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Portekiz kaptanı olmak hayatımın en büyük gururlarından biri. Ülkem için her zaman her şeyimi vereceğim. Ancak başa çıkılması gereken zor zamanlar var, özellikle de bütün bir ulusun etkilendiğini hissettiğimizde." ifadelerini kullandı.

Son dakika - Ronaldoyu çılgına çeviren karar Hakemi protesto etti

 

Grubun diğer karşılaşmasında Lüksemburg, 85. dakikada Rodrigues'in fileleri havalandırmasıyla deplasmanda İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yenerek önemli bir sürprize imza attı. 

E Grubu'nda Belçika, konuk olduğu Çekya ile 1-1 berabere kaldı. Maçın golleri, Çekya adına 50. dakikada Provod'dan, Belçika adına 60. dakikada Lukaku'dan geldi. 

H Grubu'nda ise Malta, deplasmanda Slovakya ile 2-2 berabere kaldı. 

Konuk ekip Malta, 16. dakikada Gambin, 20. dakikada Satariano'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Slovakya ise 49. dakikada Strelec ve 53. dakikada Skriniar'ın fileleri havalandırmasıyla mücadeleden beraberlikle ayrıldı.