Samsunspor SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe'den istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı

SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe'den istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı

17.01.2024 - 12:40 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde Süper Lig kulüpleri transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz temsilcisinin Başkanı Yüksel Yıldırım, sarı-lacivertli takımdan istedikleri 3 futbolcuyu duyurdu.

SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçeden istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı

İsviçre Federal Mahkemesi, Samsunspor'a önce FIFA, ardından CAS tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı için yürütmeyi durdurma kararı verdi. Karar CAS, FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildi. Samsunspor'a verilen iki dönem transfer yasağını erteleyen kararla Karadeniz ekibinin devre arasında transfer yapabilmesinin yolu açıldı. Kırmızı-beyazlı kulübe verilen transfer yasağı ise 2023-2024 sezon sonu ve 2024-2025 sezon başında uygulanacak.

Haberin Devamı

'KARAR OLUMLU'

İsviçre Federal Mahkemesi'nin kararını olumlu bulduklarını ifade eden Yıldırım şunları söyledi: ‘Karar, bize verilen iki dönem transfer yasağını kaldırmıyor, erteliyor. Bu da bizim bu dönem transfer yapabilmemizin yolunu açıyor. Hem bu sezon hem de gelecek sezon için kadro ile ilgili eksikleri, ihtiyaçları giderebilmek için bir fırsat doğdu, değerlendireceğiz.’

Ligin ikinci yarısı için takımını güçlendirmek isteyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yasağı ertelenmesi sonrası transferde ilk rotayı Fenerbahçe'ye çevirdi.

'BATSHUAYI İLE İLGİLENMEDİK'

Başkan Yıldırım’ın transferde ilk olarak Batshuayi’yi istediği ve yıldız oyuncu için Fenerbahçe ile temasa geçtiği iddia edilmişti. Fakat başkan istediği oyuncuları tek tek açıkladı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı Spor Saati programında Batshuayi ile ilgilenmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçeden istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı

'KENT, KING VE ZAJC'I İSTEDİK AMA...'
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım,"Michy Batshuayi’den ziyade sarı lacivertli takımdan Ryan Kent, Joshua King ve Miha Zajc istedik fakat oyuncular gelmek istemiyor. İkna edebilmek için çabalayacağız ancak oyuncuların Avrupa'dan ciddi talipleri var. Bu transferlerde zor gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçeden istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı