Gaziantep FK Son dakika haberleri | Sumudica köprüleri attı: 'Kulübün teklifini kabul etmiyorum!'

Son dakika haberleri | Sumudica köprüleri attı: 'Kulübün teklifini kabul etmiyorum!'

09.01.2021 - 16:22 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Sivasspor yenilgisinin ardından olay açıklamalarda bulundu. Rumen hoca, "Kulüp benden yüzde 10 indirim yapmamı istedi ancak kabul edemeyeceğim. Ben futbolculara cebimden para verdim. Bana saygı göstermeyen insanlarla çalışmam çok zor" dedi.

Son dakika haberleri | Sumudica köprüleri attı: Kulübün teklifini kabul etmiyorum

Gaziantep FK'da Sumudica krizi büyüyor... Rumen hoca Demir Grup Sivasspor yenilgisinin ardından yaptığı olay açıklamalarla ayrılık sinyali verdi.

Haberin Devamı

İşte Sumudica'nın sözleri: "Sosyal medyada benim hakkımda konuşulan şeyler oldu. Benim paranın peşinden koştuğum söyleniyor. Türkiye bilsin ki; bu doğru değil. Eğer paranın peşinde koşsaydım şu anda başka bir takımın teknik direktörüydüm. Maçtan önce herkesin karşılaşmaya konsantre olması gerekirken kulüp bana yeni kontrat teklif ettiğini açıkladı. Bu doğru değil. Başkan ile dün bir toplantı yaptık.

'Benden yüzde 10 indirim istedi'

Başkan benden yüzde 10 indirim istedi. Bunu kabul edemeyeceğim. Ben oyuncularıma cebimden 80 bin Euro prim dağıttım. Bunu da memnuniyetle verdim. Başkan, benim oyunculara verdiğim primleri kulüp için de istedi. Bu şekilde devam etmemiz zor. Benim maaşım sadece 600 bin Euro; Türkiye bilsin. Takımımız üçüncü sırada, başarı yakalamış bir hocaya böyle bir teklif yapılmasını anlamıyorum. Türkiye'de çalışmaya devam etmek istiyorum. Sezon sonuna kadar kalacağım. Bana saygı duymayan insanlarla çalışmam çok zor. Bana yapılan teklifi hakaret olarak algılıyorum. Sezon sonuna kadar burada kalacağım. Arabistan'dan teklif vardı ama reddettim. Ben Türkiye'de çalışmaya devam etmek istiyorum. Bu ülkeyi seviyorum" dedi.

Haberin Devamı

'Eşimi arayıp bana para göndermesini isteyeceğim'

"Eşimi arayıp bana para göndermesini isteyeceğim" diyen Rumen teknik adam "Paranız yok mu? sorusuna "Kulüp benden para istiyor. Maaşımı kesiyor. Kulübe yardım edeceğim, çünkü başkan bunu istiyor" yanıtını verdi..

 

 

 

 

Yazarlar