Beşiktaş Son dakika: Süper Lig devinden flaş transfer! 1.8 milyon euro teklif edildi

Son dakika: Süper Lig devinden flaş transfer! 1.8 milyon euro teklif edildi

31.05.2022 - 19:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonun bitmesinin ardından kulüpler transfer çalışmalarına başladı. Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey'in Süper Lig devinden 1 milyon 800 bin euroluk transfer teklifi aldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Süper Lig devinden flaş transfer 1.8 milyon euro teklif edildi

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu sona erdi. Kulüpler gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Premier Lig ekibi Leicester City ile sözleşmesi biten Daniel Amartey için Süper Lig devinin harekete geçtiği öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

UZUN YILLARDIR PREMİER LİG'DE

Futbola ülkesinde Inter Allies'te başlayan Daniel Amartey daha sonra Djurgarden ve Kopenhag formaları giydi. Leicester City, 2015-2016 sezonu devre arasında 6 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Ganalı futbolcuyu transfer etti.

Son dakika: Süper Lig devinden flaş transfer 1.8 milyon euro teklif edildi

40 MAÇTA OYNADI

Leicester City'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki stoper toplamda 40 müsabakada oynadı. Daniel Amartey bu sürede rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Ganalı savunmacı hiç kırmızı kart görmedi.

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Teknik Direktör Valerien Ismael'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey ile temas kurduğu öğrenildi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Ganalı futbolcunun menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Son dakika: Süper Lig devinden flaş transfer 1.8 milyon euro teklif edildi

TEMASLAR HIZLANDIRILDI

Daniel Amartey'in transfer şartlarını öğrenen Beşiktaş'ın diğer adaylarla da görüştüğü ve temaslarını hızlandırdığı kaydedildi. Beşiktaş kurmaylarının Ganalı stopere 1 milyon 800 bin euro maaş teklif ettiği vurgulandı.

33 kez Gana Milli Takımı formasını giyen Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Di Maria'nın PSG'ye inanılmaz vedası