Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Cyle Larin'in yerine

Son dakika: Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Cyle Larin'in yerine

31.05.2022 - 18:54 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda gelecek sezon için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların Serie A'da forma giyen genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Beşiktaştan ters köşe transfer Cyle Larinin yerine

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları Valerien Ismael'in raporu sonrasında hız kazandı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek siyah-beyazlılarda potansiyelli isimler için harekete geçildiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Serie A'da oynayan tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

LARİN İMZA ATMADI

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla gözden düşen Cyle Larin'le anlaşma yapılmadı. Kanadalı futbolcu sezonun sona ermesiyle birlikte boşa çıktı. Siyah-beyazlılarla Cyle Larin arasında görüşmelerin devam ettiği ancak hala bir anlaşma sağlanamadığı kaydedildi.

Son dakika: Beşiktaştan ters köşe transfer Cyle Larinin yerine

LARİN'İN ALTERNATİFİ İTALYA'DAN

Gedson Fernandes gibi potansiyelli isimleri transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta Cyle Larin'in alternatifi de belli oldu. II Secolo XIX'in haberine göre Beşiktaş iki sezondur Spezia'da kiralık olarak forma giyen Kevin Agudelo ile ilgilenmeye başladı.

OYUNCUYLA GÖRÜŞÜLECEK

Haberin ayrıntılarında Beşiktaş'ın ilk olarak oyuncu cephesiyle bir görüşme gerçekleştireceği yazıldı. Siyah-beyazlıların daha sonra bonservisinin olduğu Genoa ile masaya oturmasının beklendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaştan ters köşe transfer Cyle Larinin yerine

BONSERVİS DURUMU KARIŞIK

Spezia formasıyla bu sezon İtalya Serie A'da 23 maça çıkan Kevin Agudelo rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Kolombiyalı futbolcu aynı zamanda takım arkadaşlarına 1 asist yaptı. Kevin Agudelo gösterdiği performansla birlikte ilk kez Kolombiya Milli Takımı'na davet edildi.

23 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda Spezia'nın bir satın alma hakkına sahip olduğu haberin ayrıntılarında yer aldı. Genoa'nın ise bu opsiyonun kullanılmasının ardından geri satın alma maddesini devreye sokabileceği belirtildi.

Son dakika: Beşiktaştan ters köşe transfer Cyle Larinin yerine

15 HAZİRAN KRİTİK

Spezia'nın bonservisini almak istediği takdirde Genoa'ya 15 Haziran'a kadar 2 milyon 500 bin euro ödemesinin gerekli olduğu öğrenildi. Spezia'nın bonservisini alması halinde Genoa'nın 48 saat içerisinde 5 milyon euro ödeyerek Kevin Agudelo'yu yeniden kadrosuna katabileceği vurgulandı.

Son dakika: Beşiktaştan ters köşe transfer Cyle Larinin yerine

Genoa ile olan sözleşmesi 2023'te bitecek olan Kolombiyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

Di Maria'nın PSG'ye inanılmaz vedası