Trabzonspor Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı!

Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı!

18.03.2024 - 01:18 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın ardından Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.

Trabzonspor maçında Fenerbahçenin 3üncü golünden önce faul var mı Eski hakem açıkladı

Süper Lig’in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada Halil Umut Meler düdük çaldı. VAR'da Onur Özütoprak, AVAR'da ise Serkan Tokat görev aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında yorumladı. Yayıncı kuruluş beIN Sports'un hakem programı beIN Trio'da Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte dev maçın ardından tartışmalı kararlar hakkında yapılan değerlendirmeler...

"Oosterwolde ile Umut Bozok arasındaki mücadelede bir ihlal var mı?"

Deniz Çoban: Burada Oosterwolde faul yapıyor. Umut Bozok doğal şekilde yükseliyor. VAR'dan daha iyi görüyor Halil Umut Meler. Burada VAR'ın karışma şansı yok. Görmüyor olsa karışabilir. Gördü, değerlendirdi, devam etti. VAR'ın karışmamasını doğru buluyorum fakat bu benim için net bir faul. Halil Umut Meler atamasını hiç eleştirmedim ben. Yerine başkası atansaydı o da benzer şekilde eleştirilecekti. Dikkatsiz bir faul.

Haberin Devamı

Bahattin Duran: Umut Bozok'un da kolu Oosterwolde'nin yüzüne geliyor gibi gözüküyor. Elinizdeki en üst düzey hakeminiz Halil Umut Meler. Çok ciddi bir tramvadan çıktı. Ben de olsam ben de Halil Umut Meler'i verirdim bu maça. Bu pozisyon sahada faul.

Bülent Yıldırım: Oosterwolde rakibin yüzüne vursaydı, hakem 'devam' dese bile VAR müdahil olabilirdi. Bunu gören 'faul, VAR neden müdahale etmedi' diyor. VAR her pozisyonda müdahale edemez. Hakem bu engellemeyi kaçırmış. Golle sonuçlanan pozisyonun faul olduğu fikrindeyim.

Yazarlar