Trabzonspor Son dakika: Trabzonspor'dan ilk transfer! İsveç basını gelişmeyi duyurdu

Son dakika: Trabzonspor'dan ilk transfer! İsveç basını gelişmeyi duyurdu

27.05.2022 - 19:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, gelecek sezonda da iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Kadrosuna tecrübeli bir sol bek takviyesi yapmak isteyen bordo-mavililerle ilgili flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Trabzonspordan ilk transfer İsveç basını gelişmeyi duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor gelecek sezon hamlelerine hız verdi. Bordo-mavililer takıma tecrübeli sol bek transfer etmek için girişimlerini arttırdı. İsveç basınından Fotbolldirekt'te yer alan habere göre Trabzonspor, Sevilla'da forma şansı bulmakta zorlanan Ludwig Augustinsson ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Bordo-mavili ekibin 28 yaşındaki sol bek için gözden çıkardığı rakam belli oldu. Trabzonspor'un Ludwig Augustinsson için Sevilla'ya 5 milyon euronun biraz üzerinde bir transfer teklifi sunabileceği belirtildi.

Son dakika: Trabzonspordan ilk transfer İsveç basını gelişmeyi duyurdu

SEVİLLA'DA FORMA BULAMADI

Sevilla'ya sezon başında Werder Bremen'den transfer olan Ludwig Augustinsson, İspanyol ekibinde istediği süreleri almakta zorlandı. Teknik direktör Julen Lopetegui çoğu zamanda Marcos Acuna'ya fırsat verirken zaman zaman ise Karim Rekik'i sol bek mevkisinde kullandı.

Sevilla ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve İsveç Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyen Ludwig Augustinsson, bu sezon 27 maçta görev alırken, karşılaşmaların büyük bölümüne sonradan dahil oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan harika animasyon