Voleybol VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

28.12.2023 - 16:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, İlkin Aydın sonrası bir transfer bombası daha patlatıyor. İtalyan gazeteci, VakıfBank'ta yaşanacak transfer ve ayrılıkları yazdı.

VakıfBanktan Galatasaraya İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan VakıfBank'ta sezon sonunda değişim yaşanacak. İtalyan gazetecinin iddiasına göre yıldız ismin sezon sonunda Galatasaray'a geçme ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Alessandro Garotta'nın haberine göre VakıfBank'ta transfer ve ayrılık gelişmeleri yaşanıyor. Haberde Gabi'nin sezon sonunda Imoco'ya geçecek olmasına vurgu yapılarak 'Guidetti'nin takımı bir kez daha mücevherlerinden birini vaktinden önce kaybetti. Jordan Thompson yeni başlayacak ABD Ligi'nde (LOVB) forma giymek için Türkiye'den ayrılacak.

OGBOGU İLE SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ
Bir başka ABD'li yıldızı Chiaka Ogbogu için elini çabuk tutan VakıfBank sözleşme yenileme görüşmelerini sürdürüyor.

VakıfBanktan Galatasaraya İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

'CARUTASU'NUN GALATASARAY'A DÖNME İHTİMALİ VAR'
Carutasu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen haberde; 'Alexia Carutasu'nun da sezon sonunda ayrılacağı göz önüne alındığında en acil takviye 2 takviye gerekiyor. Onun için Galatasaray'a dönme ihtimali var ama olası bir başka maceradan da söz ediliyor. Çin veya Japonya da olası ihtimaller arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'IN YENİ GÖZDESİ
Uzun süre milli takımda smaçör olarak da oynadıktan sonra Dentil Praia'da pasör çaprazı olarak oynatılan Brezilyalı Tainara, VakıfBank'ın gözdesi konumunda. Bu transferde şimdilik kesinlik söz konusu değil.

İtalyan gazeteci kesin olan transferi şöyle belirtt: "Kesin olan şu ki , bu yıl Muratpasa'da patlama yaşayan 22 yaşındaki Rus Marina Markova'nın gelişi... Gabi'nin yerine geçmek gibi zorlu bir görevi üstlenecek"

VakıfBanktan Galatasaraya İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

GALATASARAY'DA FORMA GİYMİŞTİ
Carutasu, VakıfBank'tan kiralık olarak gönderildiği Galatasaray'da 1 sezon forma giymişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar ile kısa sürede büyük iletişim kuran yıldız ismin ayrılığı büyük üzüntü yaratmıştı.

İLKİN AYDIN İMZAYI ATTI
Uzun süredir sarı-kırmızılı formayı terleten İlkin Aydın Galatasaray ile ilgili geleceğine karar verdi. 2017 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve geleceği merak edilen İlkin Aydın 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

VakıfBanktan Galatasaraya İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı

'KİMSE MERAK ETMESİN, BABALAR SÖZÜNÜ TUTAR'
Galatasaray Daikin ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan İlkin Aydın “Öncelikle başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Verecek olduğunuz ve bu zamana kadar verdiğiniz desteklerden dolayı. Umarım daha güçlü bir Galatasaray ile tekrardan ligde savaşa girebiliriz. Çok mutluyum iki sene daha Galatasaray forması terleteceğim için. Galatasaray’a geldiğimde 17 yaşındaydım. Galatasaray’ın en iyi halinde, en iyi halimle temsil etmek istiyorum. Ayrıca kimse merak etmesin, babalar sözünü tutar.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

6 SEZONDUR GALATASARAY'DA
Filenin Sultanları'nda da forma giyen İlkin Aydın 2017-2018 sezonunda Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'e transfer oldu. 23 yaşındaki genç voleybolcu Galatasaray'dan önce ise TVF Spor Lisesi ve İlkbank Spor Kulübü'nde forma giydi.