Fenerbahçe Sow önce üzdü, sonra sevindirdi

Sow önce üzdü, sonra sevindirdi

07.09.2012 - 14:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in Mersin idman yurdu maçına yetişeceğinin açıklanmasının ardından, bu kez Musa Sow'dan gelen haber önce üzdü ardından sevindirdi.

Sow önce üzdü, sonra sevindirdi

Ülkesi Senegal'in cumartesi günü Fildişi Sahili ile oynayacağı karşılaşma için milli takım kampına katılmak üzere Senegal'e giden, ancak yaşadığı adele sertleşmesi nedeniyle kadrodan çıkartılan Musa Sow, İstanbula geldi. Tedavisine hemen başlanan yıldız oyuncunun, Mersin İdmanyurdu maçına yetiştirilmesi için uğraş verileceği ve büyük bir ihtimalle gelecek pazar oynanacak karşılaşmada forma giyebileceği belirlendi.

Haberin Devamı

Kaptan Alex de Souza'nın ardından kadrodışı kalan ve bu yüzden huzursuz olan Cristian Baroni ile teknik kadro arasındaki sorunun çözülmesi adına Samandıra'da bir toplantı gerçekleştirileceği öğrenildi. Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın bu toplantıda Cristian'a, antreman performansını ve konsantrasyonunu yükseltmesini beklediğini, bunu sağlaması halinde yeniden kadroya alınmaması için bir sebep olmadığını iletmesi bekleniyor.

Bu arada teknik heyet, milli takımlarda forma giyen 12 oyuncunun gelecek hafta perşembe gününe kadar takıma katılamayacakları için taktik antremanlar yerine fizik gücü arttırmaya yönelik programlar uygulamaya başladı.

Sarı lacivertlilerin, bir hazırlık maçı için de görüşmeler yaptığı, 1-2 gün içinde konunun netleşmesi halinde pazar günü veya haftabaşı bir rakiple Samandıra Can Bartu tesislerinde hazırlık maçı yapılabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

(Lig TV)