Galatasaray Sparta Prag'ın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı!

Sparta Prag'ın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı!

23.02.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'de Galatasaray, Sparta Prag'a mağlup oldu. Mücadele sonrasında Çek kulübü sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Sparta Pragın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında Galatasaray, 3-2'nin rövanşında Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Sparta Prag 4-1 kazandı. Galatasaray, bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turunda veda etti.

Haberin Devamı

Sparta Prag'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Praciado, 74. dakikada Tuci, 80. dakikada Haraslin ve 90+6'da Kuchta kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 16. dakikada Abdülkerim Bardakcı'dan geldi.

Galatasaray'da Kaan Ayhan, mücadelenin 70. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Sparta Pragın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı

HARASLIN GOLÜNÜ ATTI, HAREKETİNİ YAPTI

Sparta Prag'ın 3. golünü kaydeden 80. dakikada kaydeden Haraslin, Icardi ile özdeşlesen gol sevincini yaptı. Çek temsilcisi, bu golün sevincini sosyal medyadan paylaştı. Söz konusu fotoğrafa Galatasaraylı taraftarlar yoğun tepki gösterdi.

BİR PAYLAŞIM DAHA
Galatasaray galibiyeti sonrası paylaşımlarına devam eden Prag'da bu sefer Thor filminden bir sahne paylaşıldı. Thor'un çekiciyle rakibini parçalamasını Çek kulübü, Galatasaray maçına gönderme olarak kullandı.

Haberin Devamı

DİNAMO ZAGREB İLE AYNI SKOR
Prag, ezeli rakibi Zagreb'i 4-1 yenmesini Örümcek Adam filminden bir sahne ile Galatasaray'ı birleştirdi. Paylaşıma kısa sürede birçok yorum geldi.

Sparta Pragın Galatasaray ve Icardi paylaşımları taraftarı kızdırdı

Yazarlar