Fenerbahçe Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri! Maç saat kaçta hangi kanalda?

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri! Maç saat kaçta hangi kanalda?

12.12.2018 - 23:44 | Son Güncellenme:

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi D grubu son maçında Spartak Trnava'ya konuk olacak olan Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan Dinamo Zagreb maçında bir üst tura çekmeyi garantiledi. Peki Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı muhtemel 11leri Maç saat kaçta hangi kanalda

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 2. sırada yer alan ve son 32'ye kalmayı garantileyen Fenerbahçe, gruptaki son maçında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile kozlarını paylaşacak. Sonucu ne olursa olsun kanaryanın sıralamadaki yerini değiştirmeyecek maçla ilgili tüm detayları derledik. Peki Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı 13 Aralık Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Spartak Trnava: Chudy, Oraves, Toth, Gressak, Janso, Kulhanek, Ghorbani, Malecki, Grandel, Jirka, Bakos.

Fenerbahçe: Berke, Şener, Yiğithan, Skrtel, İsmail, Jailson, Reyes, Isla, Mehmet Ekici, Barış, Slimani.

KANARYADA 3 EKSİK VAR

İşte Fenerbahçe'nin kadrosu:

Harun Tekin, Erten Ersu, Abdullah Yiğiter, Martin Skrtel, Diego Reyes, Yiğithan Güveli, Burak Albayrak, Isla, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Jailson, Mahsun Çapkan, Barış Alıcı, Slimani, Cebrail, Ömer Çakı, Deniz Yılmaz, Batuhan Yılmaz

Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Neustadter ve Benzia, Spartak Trnava maçı kadrosuna dahil edilmedi.

İLK MAÇI FENERBAHÇE KAZANMIŞTI

Haberin Devamı

ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin grupta 8 puan puanı bulunurken, Spartak Trnava 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

AVRUPA'DA 228. RANDEVU

Fenerbahçe Spartak Trnava maçıyla beraber Avrupa'daki 228. maçına çıkacak. Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 83 galibiyeti, 48 beraberliği ve 96 mağlubiyeti bulunuyor.