Diğer 'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden!

'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden!

20.12.2022 - 23:57 | Son Güncellenme:

Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. En İyi Web Sayfası Ödülü; Milliyet Skorer'e, En İyi Kadın Spor Muhabiri Ödülü; Nergis Aşkın'a giderken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.

Sporun Enleri 2022 töreninde Skorere 2 ödül birden

Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Renaissance Polat İstanbul Hotel'de düzenlenen törende 2022 yılı içerisinde Türk sporuna katkı sağlayanlar, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı elde eden sporcular, antrenörler, yöneticiler ve kurumlara ödülleri verildi. Törende spor müsabakalarında görev alan basın mensupları da unutulmadı.

Düzenlenen törene; Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, eski hakem Cüneyt Çakır, Adnan Polat, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, teknik direktör Yılmaz Vural, A Milli Kadın Futbol Teknik Direktörü Necla Güngör, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Mahmut Nedim Akülke katıldı. 

DEMİRÖREN GRUBU'NA 8 ÖDÜL

Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ödül töreninde Demirören Grubu'na 8 ödül verildi. En İyi Spor Gazetesi Ödülü; Fanatik Gazetesi'ne, En İyi Web Sayfası Ödülü; Milliyet Skorer'e, En İyi Kadın Spor Muhabiri Ödülü; Nergis Aşkın'a, En İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü; Aybars Hünalp ile Mustafa Akın'a, En İyi Kameraman Ödülü; Ali Danaş'a, En İyi Foto Muhabiri Ödülü Adem Kabayel ile Mesut Işık'a takdim edildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

 

Sporun Enleri 2022 töreninde Skorere 2 ödül birden

 

 

Yazarlar