Diğer Sporun Oscar gecesi

Sporun Oscar gecesi

27.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak. 2018’e damga vuran isimler TV8’in canlı olarak ekranlara getireceği müthiş gecede kürsüye çıkacak.

Sporun Oscar gecesi

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak. 2018 yılının en iyilerini kürsüye çıkaracak olan dünya spor tarihinin en uzun soluklu anketinin 65. buluşması yine nefesleri kesecek.

Haberin Devamı

Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Spor Adamı, Gillette Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu, Yılın Paralimpik Sporcusu-Takımı ve Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu’nun açıklanacağı bu ihtişamlı gecede dizi ve sinema ödüllerinden alışkın olduğumuz kırmızı halı görüntülerini bu kez sporcular ve spor adamları verecek.

Spor, siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılacağı törene teknik adamlar, tüm federasyon ve kulüp başkanları, futbolcular, hemen hemen her branşın yıldız sporcuları ve 2018’ye damgasını vuran takımlar renk katacak. Yine televizyonların vazgeçilmez ekran yüzleri, önde gelen dizilerin oyuncu ve ekipleri de uzun süre hafızalardan silinmeyecek gecede boy gösterecek.

Haberin Devamı

19.15’te başlıyor

Birçok özel ödülün de sahiplerini bulacağı törende geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Milliyet’in sahibi, ülke sevdalısı ve spor aşığı rahmetli Erdoğan Demirören adına da bir ödül verilecek.

Bu müthiş gecenin sürprizi ise Beyazıt Öztürk olacak. Türk Televizyon tarihinin simge ismi, Volkswagen Arena’yı gelecek seçkin konuklara uzun süre unutulmayacak bir gece yaşatacak. Aylardır bu törene hazırlanan Beyazıt Öztürk’ün şovuyla 65. yıl ödülleri çok özel bir kimliğe bürünecek. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri töreni saat 19.15’ten itibaren TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sporun Oscar gecesinde, geçen yıl kaybettiğimiz Erdoğan Demirören anısına ilk kez özel ödül verilecek.

Yazarlar