Basaksehir Stuttgart - Medipol Başakşehir: 3-1

Stuttgart - Medipol Başakşehir: 3-1

30.07.2018 - 22:23 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a 3-1 yenildi.

Stuttgart - Medipol Başakşehir: 3-1

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, hazırlık karşılaşmasında Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Avusturya'nın Salzburg kentinde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Stuttgart ile karşılaştı. Turuncu-lacivertli ekip karşılaşmaya Volkan, Caiçara, Costa, Epureanu, Clichy, Emre, Gökhan, Visca, İrfan Can, Kerim Frei ve Bajic ilk 11'i ile başladı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Stuttgart, Pablo Maffeo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Gurbetçi milli futbolcu Berkay Özcan'ın 39. dakikada attığı golle Stuttgart devreye 2-0 önde gitti. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Stuttgart, 56. dakikada Chadrac Akolo'nun golüyle skoru 3-0'a getirdi. Başakşehir, 88. dakikada Stefano Napoleoni'nin attığı gol ile durumu 3-1'e getirdi.

Karşılaşma sonunda başka gol olmadı ve Medipol Başakşehir, Stuttgart ile oynadığı hazırlık maçından 3-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

Maç öncesi Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile VfB Stuttgart Başkanı Wolfgang Dietrich kısa süre sohbet ettikten sonra birbirlerine başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turuncu-lacivertliler, Salzburg kampındaki son hazırlık maçında 2 Ağustos Perşembe günü Bayer Leverkusen ile karşılaşacak.

Stuttgart - Medipol Başakşehir: 3-1

Yazarlar