Galatasaray Süper Kupa öncesi Icardi'de kırık şüphesi! Direğe çarpmıştı

Süper Kupa öncesi Icardi'de kırık şüphesi! Direğe çarpmıştı

25.12.2023 - 11:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray golsüz berabere kaldı. Mauro Icardi'nin yaşadığı sakatlık da geceye damgasını vurdu.

Süper Kupa öncesi Icardide kırık şüphesi Direğe çarpmıştı

Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanan dev derbiden golsüz beraberlikle ayrıldı. 45 faul yapılan derbi maçı, sezonun en fazla faul çıkan karşılaşması olurken, Mauro Icardi'nin yaşadığı sakatlık da geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

DİREĞE ÇARPTI

Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşu sonrası topa hareketlenen Mauro Icardi, talihsiz bir an yaşadı. Arjantinli yıldız, topu takip ettiği sırada kale direğine çok sert bir şekilde yüzünü çarptı. Maçın ardından stattan ayrılan Icardi'nin gözünde morluk olduğu gözlemlendi.

KIRIK ŞÜPHESİ

Sabah'ta yer alan habere göre karşılaşmanın ardından gözünün altında morluk oluşan Arjantinli golcünün elmacık kemiğinde kırık şüphesi olduğu iddia edildi. Mauro Icardi'nin son durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Yıldız futbolcunun cuma günü oynanacak Süper Kupa maçında, maske ile sahaya çıkma ihtimali bulunuyor.

Yazarlar