Trabzonspor Süper Lig devinden Jorginho bombası! Arsenal'den ayrılıyor

Süper Lig devinden Jorginho bombası! Arsenal'den ayrılıyor

17.02.2024 - 09:07 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen yıldız futbolcu Jorginho'ya Süper Lig'den talip çıktı. Süper Lig devi, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Jorginho bombası Arsenalden ayrılıyor

Ara transferin bitmesiyle artık gözler yaz transfer sezonuna çevrildi. Süper Lig devi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Jorginho'yu gündemine aldı.

Haberin Devamı

KONTRATI SONA ERİYOR

Ocak transferinde de gündeme gelen ancak görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı Jorginho’nun Arsenal ile kontratı sezon sonu bitiyor. 1 yıl daha opsiyonu olmasına rağmen İngiliz devinin bu maddeyi kullanması beklenmiyor.

TRABZONSPOR GÜNDEME ALDI

Trabzonspor, şampiyonluk sezonu öncesinde olduğu gibi transfer çalışmalarına yine erkenden başlayacak. Ara dönemde sadece Borussia Dortmund’un sağ beki Thomas Meunier’i renklerine bağlayan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, “Son günde milyon Eurolar’ın döküldüğü süreçte, Trabzonspor’a zarar vermemek için transfer gerçekleştirmedik. Net ve marka oyuncularla görüştük. Trabzonspor’a gerçek paralarını etmeyen oyuncuları almadık. Yaz transferinde çok daha iyisini yapacağız ve erken hareket edeceğiz” demişti. Tecrübeli çalıştırıcı, takıma direkt katkı sağlayacak ve geldiği gibi fark yaratacak oyuncular üzerinden ilerlemek istiyor. Özellikle orta saha transferi çok kritik... Hem yönetim hem de teknik heyet, buraya lider karakterli ve deneyimli bir isim getirmek amacında. Gündemdeki isimlerden biri ise Jorginho.

Haberin Devamı

TEMASLAR BAŞLAYACAK

Bordo-Mavililer, sezon bitmeden Jorginho cephesiyle temaslara başlayacak ve ikna için tüm kozları oynayacak. Abdullah Avcı, 32 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun alınması halinde Marek Hamsik etkisi yaratacağını düşünüyor.

SEZON PERFORMANSI

Arsenal’de bu sezon yedek oyuncu konumuna geçen Jorginho, Premier Lig’de sadece 5 maça ilk 11’de başladı. 32 yaşındaki yıldız, toplamda 22 maçta 1.018 dakika forma giydi; 1 gol atarken; 1 de asist yaptı.