Konyaspor Süper Lig ekibinden Steven Nzonzi sürprizi! Resmi açıklama geldi

Süper Lig ekibinden Steven Nzonzi sürprizi! Resmi açıklama geldi

23.08.2023 - 16:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor, Galatasaray'da 2019-2020 sezonunda kiralık olarak forma giyen Steven Nzonzi ile görüşmelere başladı.

Süper Lig ekibinden Steven Nzonzi sürprizi Resmi açıklama geldi

Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor'da Steven Nzonzi sesleri...

Haberin Devamı

Orta sahaya takviye yapmak isteyen yeşil-beyazlı kulüp, 2019-20 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Fransız yıldızla görüşmelere başladı. Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Skorer'e yaptığı özel açıklamada "Steven Nzonzi görüştüğümüz 3-5 isimden biri. Ancak henüz ortada anlaşma yok" şeklinde konuştu.  

Tümosan Konyaspor, Galatasaray'dan sezon başında Cicaldau'yu kiralık olarak renklerine katmıştı. 

BONSERVİSİ ELİNDE

Fransa Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nı kazanan kadroda yer alan Steven Nzonzi 1 yıl sonra Roma'dan Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Seri ve Lemina ile birlikte orta saha alternatifleri arasında yer alan Nzonzi, Fatih Terim ile aralarında yaşanan bazı anlaşmazlıklar nedeniyle devre arasında sarı-kırmızılılardan ayrıldı. Nzonzi, Galatasaray'dan ayrılarak Fransız ekibi Rennes'e transfer oldu. Rennes'de 1.5 yıl görev yapan Fransız yıldız Roma'dan bedelsiz olarak Al Rayyan'a transfer oldu. Nzonzi, Katar ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra boşa çıktı.

Haberin Devamı