Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

06.01.2013 - 14:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

G.Saray Milan'lı oyuncuyla ilgileniyor!

Carlinhos'un rotası İstanbul!

Ligde lider olan, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıkan Galatasaray, bu iki kulvarda sonuna kadar gitmek için şartlarını zorlayacak. Medyada Sneijder, Diego, Bernard ve Neves yazılıp çizildi, gündeme gelen son isim ise Twente'nin yıldızı Nacer Chadli.

Twente'nin vazgeçilmezi

AMK gazetesinde yer alan habere göre; 1989 Belçika doğumlu Chadli, Fas asıllı ve altyapısını Hollanda'da aldı. Apeldorn'da yetişti ve 2010'da Twente'ye geçti. İlk 11'in vazgeçilmezi olan Nacer Chadli, bu sezon formunun zirvesine çıktı. Ayak bileğindeki sorun nedeniyle 1 ay oynamadı ama Hollanda Ligi'nde şans buluğu 11 maçta 7 gol attı. İki ayağını kullanan, iki kanatta da oynayabilen 23 yaşındaki oyuncunun ön plana çıkan özellikleri üst düzey oyun zekası ve adam eksiltme özelliği..

Haberin Devamı

Fulham da Chadli'yi sitedi

Geçen hafta Twente'nin kapısını İngiliz kulübü Fulham çaldı ve Nacer Chadli için tam 8.5 milyon euro önerdi. Ancak Hollandalılar 10 milyon euroda direti ve transfer gerçekleşmedi.

Gelişmeleri izleyen Galatasaray resmen devreye girdi. Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen genç oyuncu için 10 milyon euro ödemeyi göze alan sarı-kırmızılılar, harıl harıl Twente'yi ikna etmeye çalışıyor.

G.Saray Milan'lı oyuncuyla ilgileniyor!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Süepr Lig'de lider olan Galatasaray aradığı sol beki Milan'da buldu.

La Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre Sarı-kırmızılı ekip, Milan'ın bek oyuncusu Luca Antonini'ye teklif götürmüş. Ancak Galatasaray'ı bu transferde zorlu rakipler bekliyor çünkü aynı oyuncu için teklif verenler arasında Spartak Moskova, Rubin Kazan ve Wolfsburg da bulunuyor.

Carlinhos'un rotası İstanbul

Tafi, Fluminense Başkanı Siemsen ve Santos'un baskısını sambacının sözleşmesindeki 5 milyon dolarlık fesih maddesi ile kırmaya çalışıyor

Cimbom'un daha önce el sıkıştığı Carlinhos konusunda çıkan pürüzler üzerine yeni strateji belirlendi... Daha önce 5 milyon euro'ya sıcak bakan Fluminense Başkanı Peter Siemsen'in, sambacıyı yüzde 50 zam vaadi ile kadroda tutmaya çalışması ve Santos kulübünün transfer girişimleri üzerine transferi bitirmeye çalışan kaleci antrenörü Taffarel, danışmanlık şirketi Europe Sports Group ile temaslara ağırlık verdi. Atletico MG'nin uçuk teklifi ile Bernard transferinin zora girmesinin ardından tüm dikkatini 26 yaşındaki Carlinhos'a çeviren ve İstanbul'a vatandaşı ile dönmeyi kafasına koyan Taffarel, işi sözleşmedeki 5 milyon dolar'lık fesih maddesi ile çözmeye çalışıyor. F.Bahçeli Cristian'ın da haklarını elinde bulunduran şirket kanalı ile fesih maddesini kullanmayı hedefleyen Taffarel'in, yönetim ile yaptığı son görüşmede, "Artık Carlinhos'un rotası İstanbul. Değişmesine izin vermeyeceğim. Santos da bastırıyor ve ailesinin Santos'a dönmek istemesine kullanmaya çalışıyor. Ama Carlinhos 2'nci yarıda sarı-kırmızılı formayı giyecek" dediği ileri sürüldü. Fluminense formasıyla 90 maçta 4 gol atan Carlinhos, Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Haberin Devamı

(Fotomaç)

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe Belhanda ile anlaştı

Sercan Fenerbahçe yolunda!

"Bana garanti verin"

Fenerbahçe Belhanda ile anlaştı

Fenerbahçe Montpellier'de forma giyen Younes Beelhanda ile anlaştı.

Ntvspor'un son dakika geçtiği haberde Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl Fransa'da yılın futbolcusu seçilen ve Montpellier'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan Younes Belhanda ile anlaşmaya vardı.

2014 yılına kadar Montpellier ile sözleşmesi bulunan Belhanda, bu sezon takımının tüm maçlarında forma giydi ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda ise göz doldurdu.

Sercan Fenerbahçe yolunda!

Almanya’nın Greuther Fürth’ün menajeri Schröder, Sercan’ın takımdan ayrılacağını açıkladı.

Baba Sararer Fenerbahçe ile görüşme halinde. Takımıyla birlikte Antalya’ya gelen 23 yaşındaki oyuncunun, transferin bitmesi halinde aynı yerde kamp yapan Fenerbahçe’ye geçeceği belirtildi.

A Milli Takım’da sergilediği performansla dikkatleri birden üzerine çeken gurbetçi oyuncu Sercan Sararer, başta Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listesine girmişti.

Haberin Devamı

İki ezeli rakip bu isim için yine karşı karşıya geldi. Ancak Fenerbahçe’nin Sercan transferinde bir adım önde olduğu ortaya çıktı.

Bundesliga’nın Greuther Fürth takımında forma giyen milli futbolcu Sercan Sararer, takımından ayrılıyor. Takımın yeni menajeri Rouven Schröder, önceki gün ‘’Muhtemelen Sercan’la yollarımızı ayıracağız’’ dedi.

İlk yarıda hem takımı hem de kendisi adına aradığını bulamayan Sercan Sararer için en yakın alternatifin Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

“Fürth’teki günleri sayılı”

Milli futbolcunun babası Cengiz Sararer’le Fenerbahçeli idarecilerin yoğun bir temas yürüttükleri öğrenildi.

Sarı-Laciverti takımın idari menajeri Hasan Çetinkaya bir süredir yurtdışındaydı. Sercan’a Bundesliga 1’den Nünberg ve Bayern Leverkusen de talip.

Greuther Fürth, dün Antalya’ya geldi. Sercan transferi gerçekleşirse çok kısa süre içerisinde Fenerbahçe kampına geçecek. Milli futbolcunun, sözleşmesinde 1,5 milyon euroya transfer olabilir maddesi var. Sercan’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Früth bu nedenle futbolcuyu şimdi satıp para kazanmak istiyor. Futbolcu 3 yıllık sözleşme istiyor. Bu arada Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi, Bild “Sercan’ın günleri sayılı’’ başlığını kullandı. Haberde Fürth Başkanı Hack “Sercan’a hem yurtiçinden hem de yurtdışından teklif var’’ ifadelerini kullandı.

"Bana garanti verin"

Bir kez daha devreye giren Fenerbahçe, üç yöneticiyle ablukaya aldığı Nijeryalı yıldıza, "Hayallerini erteleme. Gel imza at" dedi. "Şike"den yargılanan Emenike tek şart koştu.

Emenike'ye yeniden sarı-lacivertli formayı giydirebilmek için bir süredir çalışma içinde olan Fenerbahçe'ye Rusya'dan bomba haber! Spartak Moskova, Njieryalı yıldızı satma kararı aldı. Rus ekibinin geçen sezonun başında Fenerbahçe'den 10 milyon euro'ya transfer ettiği Emenike'yi aynı fiyata vermeye hazır olduğu belirtildi. Spartak'lı yetkililerin, Afrika Kupası için Nijerya Milli Takımı ile Portekiz'de kampta bulunan Emenike'ye aldıkları kararı ilettikleri, transfer görüşmeleri yapabilmesi için ise kendisine izin verdikleri vurgulandı.

AZİZ YILDIRIM TALİMAT VERDİ
Flaş haberi alan Fenerbahçe yetkilileri, fırtına forvetin transferini gerçekleştirmek için vakit kaybetmeden bir kez daha devreye girdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın görevlendirdiği sarı-lacivertli 3 yönetici, Emenike'yi adeta ablukaya aldı. "Hayallerini erteleme. Gel imza at" denilerek ikna edilmeye çalışılan Emenike'ye, menajerlerinin de Fenerbahçe'ye gitmesi için baskı yaptığı bildirildi. Ancak şike davasından yargılanan ve hapis yatmaktan endişe duyan 25 yaşındaki oyuncu, bu yüzden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmıyor.

HUKUKÇULARDAN GÖRÜŞ ALINACAK
Bu durumu Fenerbahçeli yöneticilere ileten Emenike, "Fenerbahçe'de oynamayı ben de her şeyden çok istiyorum. Ancak Türkiye'de hapis cezasıyla yargılanıyorum. Bana hapis yatmayacağımı garanti edin, hemen imzayı atayım" diyerek son sözünü söyledi. Hakkında 1 ile 3 yıl arasında hapis istenen Emenike'ye ceza çıkıp çıkmayacağını, çıksa bile hapis yatıp yatmayacağını öğrenmek için kolları sıvayan sarı-lacivertli yönetimin, kulübün avukatlarını ve üst düzey hukukçuları devreye soktuğu öğrenildi.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Çılgın teklif

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes için son dönemin en çılgın teklifi Ukrayna'dan geldi. Shakhtar Donetsk'i başarıdan başarıya koşturan Kartal'ın eski hocası Lucescu, Başkan Ahmedov'dan Portekizli yıldızı istedi. Transferdeki cömertliğiyle tanınan Donetsk'in patronu siyah-beyazlı kulübe 15 milyon euro (yaklaşık 35 milyon TL) önerdi. Bu sürpriz karşısında Beşiktaş yönetimi "Şimdi mümkün değil. Sezon sonunda tekrar görüşebiliriz" yanıtını verdi. Bu gelişmenin üzerine Ukrayna ekibinin rakamı daha da yükseltip Beşiktaş'ın başını iyice döndürmesi bekleniyor. O zaman Kartal'ın sergileyeceği tavır merak konusu. Fernandes'in gelişmeleri yakından izlediği, "Şu an için benim gündemimde bu konular yok" mesajını ilettiği de edinilen bilgiler arasında.

Yazarlar