22.01.2013 - 10:52 | Son Güncellenme:
Süper Lig transfer haberleri futbol
Beşiktaş transfer haberleri futbol
KARTAL'IN 1 NUMARASI OSPİNA
BEDAVA GEL SEZER
Beşiktaş, Utaka'dan haber bekliyor
KARTAL'IN 1 NUMARASI OSPİNA
Beşiktaş'ta transfer gündeminin rotası değiştirildi... Son günlerde yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilere neden olan kaleci McGregor'un yerine 'bir numara' arayışları hız kazandı. Teknik direktör Aybaba, dün basın mensuplarıyla yaptığı sohbette İskoç kaleci McGregor'a yönelik eleştirilerinhatırlatılması üzerine, "Bu oyuncuya İngiliz kulüpleri talip" ifadesini kullandı.
AYBABA: YENİ SEZONDA BAZI ŞEYLER DEĞİŞECEK
Tecrübeli hoca, "Yeni sezonda farklı bir yapılanma olabilir, bazı şeyleri değiştireceğiz" yorumunda bulunurken; sezon başında transferi gündeme gelen Ospina'nın yeniden düşünülüp düşünülmediği yönündeki sorulara ise "Hepimiz istiyoruz" yanıtını vererek Kolombiyalı kaleciye bir kez daha yeşil ışık yaktı. Samet Aybaba, diğer bölgelere takviye ile ilgili ise şu yorumu yaptı: "PTT 1. Lig'den bir futbolcu istiyorsun, maliyeti 3.5 milyon euro'ya geliyor. Bu işler artık çok zor."
VOLKAN ISRARI
Beşiktaş, sezon başında da gündeme gelen Volkan Şen'den vaçgeçmiyor. Teknik direktör Aybaba, sağ kanatta forvette de oynayabilecek bir oyuncu üzerinde duruyor. Aybaba'nın ilk tercihinin hâlâ Volkan Şen olduğu, tecrübeli oyuncu için satın alma değil kiralama yoluna gidileceği belirtildi.
BEDAVA GEL SEZER
F.Bahçe’nin Belhanda transferinde sona yaklaşması üzerine siyah-beyazlı kulübe “Gelmeye hazırım” mesajı gönderen yıldız futbolcuya, “Önce bonservis sorununu hallet” yanıtı verildi.
Öne geçtiği bir maçta daha sahadan galibiyetle ayrılamayan ve özellikle yedek kulübesinin kalitesi yeniden sorgulanır hale gelen Beşiktaş transfer için atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile yaptığı sohbette, “Galatasaray, Sneijder‘i alırsa biz de transfer yaparız” diyen başkan Fikret Orman’ın da onayıyla yerli bir futbolcu arayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’deki günleri sayılı olan Sezer Öztürk’ten mesaj aldı. Alınan bilgilere göre Beşiktaş Futbol Komitesi ile temasa geçen Sezer ve menajeri, “Beşiktaş’a gelmeye hazırız” mesajı iletti. Ancak siyah-beyazlıların buna cevabı net oldu: “Bonservisi sorununu halledin ondan sonra konuşalım…”
BORSAYA DA BİLDİRİLDİ
F.Bahçe’nin borsaya da bildirdiği Belhanda için son aşamaya geldiğini bilen Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmesi halinde takımda forma şansı mucizelere kalacak Sezer’in sarı-lacivertlilerden bonservisini almasını istiyor. Bu sayede bonservis ücreti ödemekten kurtulmayı planlayan siyah-beyazlılar dikkatini Sezer Öztürk’ün Fenerbahçe Yönetimi ile yapacağı görüşmelere çevirdi. Belhanda imzaya gelir gelmez Sezer de anlaşmalı fesih için sarı-lacivertlilere başvuracak. Sezer, geçtiğimiz sezon 3 milyon euroya geldiği F.Bahçe’de sakatlıkların da etkisiyle şimdiye dek sadece 17 kez forma giyebildi.
27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon oynadığı 11 maçta 5 gol kaydetti. Sezer bu sezon özellikle sonradan girdiği maçlardaki etkili futboluyla göze girdi.
Beşiktaş, Utaka'dan haber bekliyor
Kara Kartal’ın gol yükünü çeken Hugo Almeida’ya alternatif arayan Beşiktaş, kapısını çaldığı isimlerin tek tek elden kaçması sonrasında sıkıntı yaşamıştı. Nene ve Cisse’nin Katar’ı seçmesi, Djebbour’un da kulübü Olympiakos’la sözleşme yenilemesinin ardından Beşiktaş’ın elinde sadece Montpellier’in transfer listesine koyduğu John Utaka kaldı. Teknik direktör Samet Aybaba’nın onay verdiği Nijeryalı futbolcu için yönetimin harekete geçtiği ve 1 milyon Euro bonservis teklif edildiği, golcü oyuncuya da senelik 1 milyon Euro önerildiği kaydedildi. Utaka ve menacerlerinin, yapılan son teklife vereceği yanıt bekleniyor. Olumlu bir cevap verilmesi halinde bu transfer zaman kaybetmeden gerçekleştirilecek ve Utaka, İstanbul’a gelecek.
Fenerbahçe transfer haberleri futbol
BEDAVA GEL SEZER
Son kez Emenike
F.Bahçe'den dev adım
Belhanda Fenerbahçe'ye imza atıyor
Nicollin: "Belhanda F.Bahçe'ye gitmeyecek"
BEDAVA GEL SEZER
F.Bahçe’nin Belhanda transferinde sona yaklaşması üzerine siyah-beyazlı kulübe “Gelmeye hazırım” mesajı gönderen yıldız futbolcuya, “Önce bonservis sorununu hallet” yanıtı verildi.
Öne geçtiği bir maçta daha sahadan galibiyetle ayrılamayan ve özellikle yedek kulübesinin kalitesi yeniden sorgulanır hale gelen Beşiktaş transfer için atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile yaptığı sohbette, “Galatasaray, Sneijder‘i alırsa biz de transfer yaparız” diyen başkan Fikret Orman’ın da onayıyla yerli bir futbolcu arayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’deki günleri sayılı olan Sezer Öztürk’ten mesaj aldı. Alınan bilgilere göre Beşiktaş Futbol Komitesi ile temasa geçen Sezer ve menajeri, “Beşiktaş’a gelmeye hazırız” mesajı iletti. Ancak siyah-beyazlıların buna cevabı net oldu: “Bonservisi sorununu halledin ondan sonra konuşalım…
” BORSAYA DA BİLDİRİLDİ
F.Bahçe’nin borsaya da bildirdiği Belhanda için son aşamaya geldiğini bilen Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmesi halinde takımda forma şansı mucizelere kalacak Sezer’in sarı-lacivertlilerden bonservisini almasını istiyor. Bu sayede bonservis ücreti ödemekten kurtulmayı planlayan siyah-beyazlılar dikkatini Sezer Öztürk’ün Fenerbahçe Yönetimi ile yapacağı görüşmelere çevirdi. Belhanda imzaya gelir gelmez Sezer de anlaşmalı fesih için sarı-lacivertlilere başvuracak. Sezer, geçtiğimiz sezon 3 milyon euroya geldiği F.Bahçe’de sakatlıkların da etkisiyle şimdiye dek sadece 17 kez forma giyebildi.
27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon oynadığı 11 maçta 5 gol kaydetti. Sezer bu sezon özellikle sonradan girdiği maçlardaki etkili futboluyla göze girdi.
Son kez Emenike
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe eski futbolcusu Emenike için son bir girişimde bulunacak ve Spartak Moskova’ya bedelli kiralama teklif edecek. Spartak’ın bu teklife de sıcak bakması beklenmiyor.
F.Bahçe'den dev adım
Sow'un yanına forvet arayan F.Bahçe, Milan'ın yıldızı Robinho'yu bitiriyor. G.Saray'ın Sneijder transferinden sonra sessiz kalmamaya karar veren F.Bahçe, Belhanda'yı KAP'a bildirmek dışında Robinho için de girişimlerini hızlandırdı. F.Bahçe'nin ünlü Brezilyalı golcü için İtalyan kulübüyle anlaştığı belirtildi. Daha önce 10 milyon euro isteyen Milan'ın, F.Bahçe'nin 8 milyon euro'luk teklifine 'Evet' dediği öğrenildi. İtalyan basını Milan'dan yılda 4 milyon euro alan 28 yaşındaki golcü oyuncunun eline vergiler çıktıktan sonra 2.5 milyon euro kaldığını, F.Bahçe'nin 3 milyon 250 bin euro ile Robinho'yu ikna etmesinin zor olmadığını da yazdı. Real Madrid ve Manchester City formalarını da giyen Robinho, Milan'da 74 maçta 22 gol attı.
PARAYI STOCH ÖDEYECEK!
F.Bahçe, Robinho'nun yıllık ücretini Stoch'u satarak karşılayacak. Sarı-lacivetli ekibin bir süredir pazarlıkta olduğu Dinamo Moskova'ya Stoch'u "Geri alma opsiyonlu" satacağı belirtiliyor. Lokomotif Moskova ve CSKA Moskova'nın da istediği Slovak futbolcu için F.Bahçe en az 6 milyon euro bonservis talep etti.
Belhanda Fenerbahçe'ye imza atıyor
Elazığspor beraberliği sonrası karamsar düşüncelerin hakim olduğu Fenerbahçe camiası dün akşam gelen müjdeli haberle tekrar havaya girdi. Yönetim kurulu, Fransa’nın son şampiyonu Montpellier’in Faslı hücum oyuncusu Younes Belhanda transferi için kulübüyle ve kendisiyle görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın cumartesi günü yapılan divan kurulu toplantısında üyelere, “O iş bitti” diyerek adeta müjdesini verdiği transferin resmiyete dökülmesi için sadece sözleşmenin imzalanması kaldı. Galatasaray’ın, Wesley Sneijder’i İstanbul’a getirdiği günde duyurulan müjdeli haber, 2-2’lik Elazığ beraberliği sonrası morali bozulan camiayı tekrar havaya soktu.
Franck Ribery örneği Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aykut Kocaman’ın ısrarla transferini istediği Belhanda konusunda çok olumlu düşüncelere sahip olduğu ve bu nedenle transfer için ciddi bir mesai yaptığı ortaya çıktı. Yıldırım’ın, Sneijder-Belhanda kıyaslaması yapanlara verdiği karşılık da hayli çarpıcı: “Nicolas Anelka gibi bir dünya markasını aldığımızda Galatasaray Franck Ribery’yi getirmişti. İki oyuncu kıyaslanamayacak düzeydeydi. Ama Ribery de şimdi bir dünya markası haline geldi. Belhanda Türkiye’de bugüne dek pek tanınmıyordu ama 2 sene sonra hangi düzeye geldiğini herkes görecek.” Trabzon’a yetişiyor! Aziz Yıldırım’ın iddialı sözlerle bahsettiği Belhanda’nın Türkiye’ye geliş tarihi de aşağı yukarı netleşti. 22 yaşındaki yıldızın, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Fas Milli Takımı’nın performansına göre bu ayın sonunda ya da şubat başında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. En kötü senaryo ise şu; Fas 10 Şubat’taki finale kadar yürüyecek. Bu durumda ise Belhanda 22. haftada Avni Aker’de oynanacak Trabzonspor sınavında çubuklu forma ile sahada olabilecek
Nicollin: "Belhanda F.Bahçe'ye gitmeyecek"
Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fransız medyasına yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı. Nicollin, Fenerbahçe'nin bugün akşam saatlerinde görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Younes Belhanda'nın sarı-lacivertli takıma gitmeyeceğini savundu. L'Equipe'e konuşan Fransız ekibinin sıradışı başkanı, "Belhanda'nın da gitme izni var. Ama Türkiye hariç. Kim istiyor onu bilmiyorum. Ohoo, Türkiye meselesi karışık (finansman garantisi vs). Oraya gitmeyecek, bu imkansız. En fazla İngiltere'ye ya da Almanya'ya gider, ben oyuncularımı hep oralara satarım. Barça ve Real'i dışarıda bırakırsak İspanya bile çok zor." ifadelerini kullandı.
"Mbiwa g*tse ben ne yapayım!" Öte yandan Nicollin, Newcastle United ile anlaştığı iddia edilen Mapou Yanga-Mbiwa'yı garip bir dille eleştirdi. 23 yaşındaki oyuncu, 8 milyon avro karşılığında Newcastle United'ın yolunu tutarken; Nicollin, yine kendine has bir üslupla transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Nicollin, oyuncusu hakkında "Newcastle'ı mı tercih etmiş? Oyuncu g*tse ben ne yapayım? Ama sanırım bu transferde Alan Pardew önemli rol oynadı. Bana sorarsanız Newcastle çok kötü bir seçim. Önümüzdeki sene tekrar takımdan yollarlar. Neyse, beni ilgilendirmiyor. Kimsenin yeri doldurulmaz değildir. Ben aldığım paraya bakarım." diyerek Mbiwa ve Newcastle'ın tercihini eleştirdi. Mbiwa, bu sezon Ligue 1'de 16 kez Montpellier forması giydi.
Galatasaray transfer haberleri futbol
Solun ilacı Ahmet İlhan
Chedjou geliyor
Solun ilacı Ahmet İlhan
Wesley Sneijder ile yılın transfer bombasını patlatan, Chedjou için zemin yoklayan sarı-kırmızılılar, yurt içinde de boş durmuyor. Afrika Kupası’nda bulunan Amrabat’ın, Emre Çolak ile birlikte mevkiinde yetersiz kaldığını düşünen sarı-kırmızılılar bu bölge için de alternatifini belirledi. Yabancı kontenjanından dolayı sol açık için yerli bir isim arayan G.Saray Yönetimi, Karabüksporlu Ahmet İlhan Özek’i listenin başına aldı.
BU sezon Karadeniz ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncu attığı 6 golle de İlhan Parlak’tan sonra takımın en skorer ismi oldu. Önümüzdeki günlerde genç oyuncu için Karabük Yönetimi’yle masaya oturacak olan sarı-kırmızılılar bu transferi de bitirmek için çaba sarf edecek.
Chedjou geliyor
Sneijder'i renklerine bağlayıp taraftarlarını sokağa döken G.Saray, 2. transfer bombasını patlatarak Lille'de forma giyen defans oyuncusu Aurelien Chdejou ile anlaşma sağladı. Sezon başından beri stoper mevkiinde sorun yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sıkıntıyı Kamerunlu yıldızla giderecek. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda başkan Ünal Aysal, yönecilerden futbolcu için nabız yoklanmasını istedi. Bunun üzerine apar topar Fransa'ya hareket eden sarı-kırmızılılar, Lille yöneticileriyle masaya oturdu. İlk görüşmelerde Fransızlar kapıyı 10 milyon euro'dan açarken G.Saraylı idareciler bu rakamın aşağı çekilmesini istediler.
İKİ BÖLGEDE OYNUYOR
Uzun süren çetin pazarlıklar sonucu iki taraf büyük ölçüde anlaşma sağlarken arada küçük anlaşmazlıkların kaldığı bildirildi. Oyuncunun da G.Saray'da oynamaya sıcak baktığı vurgulanırken; G.Saray'ın Fransa liginin en iyi savunmacıları arasında gösterilen 27 yaşındaki oyuncuyu bugün borsaya bildirmesi bekleniyor. Öte yandan G.Saray'ın B planı da yok değil... Aslan bu oyuncuda bir son dakika pürüzü halinde rotayı Toulouse'ta oynayan Cheikh M'Bengue'ye çevirecek. 24 yaşındaki oyuncu sol bekte de görev yapabiliyor. Birçok Fransız internet sitesinin G.Saray'la anlaştığını duyurduğu Kamerunlu, bu sezon Devler Ligi'nde forma giydiği halde Lille elendiği için G.Saray'ın Avrupa maçlarında da görev yapabilecek.
İngiliz basınının önde gelen bulvar gazetelerinden Daily Mail'in özel haberine göre, Meghan Markle'ın İngiliz eleştirmenlere aldırmadığı ve doğum odasında twerk yaptığı bir videonun ortaya çıkması büyük bir tartışma yarattı.