Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

16.06.2013 - 11:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Başkan zulmü

Benfica'ya rest

Başkan zulmü

Oscar Cardozo konusunda büyük aşama kaydeden F.Bahçe, Benfica başkanı Luis Filipe Vieria'nın kaprislerine teslim oldu. Paraguaylı golcü ile anlaşan, Benfica'ya da 12 milyon euro teklif eden F.Bahçe bu transfere "oldu" gözüyle bakıyordu. Ancak devre arasında Younnes Belhanda konusunda Montpellier başkanı Nicolin ile yaşadığı sıkıntı bu kez Benfica başkanı Vieria ile yaşadı. Daha önce teklif edilen 12 milyon euro'yu kabul eden Vieria, Napoli'nin devreye girmesiyle "tok satıcı"yı oynamaya başladı, rakamı bir anda 15 milyon euro'ya çıkardı. Önceki gün "Kimseyle görüşmedik" diyerek kendi açıklamalarıyla bile çelişen Vieria, İtalyan ekibiyle pazarlık yapıyor. F.Bahçe transferi şimdilik askıya aldı.

Haberin Devamı


ROTAYI CARDOZO BELiRLER

Benfica sorun çıkarınca F.Bahçe, Cardozo ile görüşerek işi bitirmek istiyor. 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.8 milyon euro garanti para, eşi ve kendine 2 lüks araba ve bir villa teklif ettiği belirtildi. Napoli bu parayı veremeyeceği için Cardozo, F.Bahçe'yi tercih edip, kulübüne baskı yapabilir. 60 MİLYON Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, oyuncunun serbest kalma maddesinin 60 milyon euro olduğunu açıkladı. Menajer Aldave, daha önce 'F.Bahçe ile görüşüyoruz' sözünü de değiştirip, "Oscar Benfica'dan ayrılmayacak" sözüyle de ikili oynadığını gösterdi. Antenna1' e konuşan Aldave, "Oscar'ın 2016'ya kadar sözleşmesi var. Gitmeyi düşünmüyor" dedi.

Benfica'ya rest

Fenerbahçe ve Benfica’nın Oscar Cardozo için verdikleri mücadele tüm hızıyla sürüyor... Portekiz ekibi 15 milyon Euro’ya varan bonservis bedelinde ısrar ederken F.Bahçe ise 8 milyon Euro ve bonuslarla bu işi bitirmek istiyor. Benficalı yöneticiler önceki gün, “Cardozo’yla ilgili hiçbir kulüple görüşmüyoruz” diyerek F.Bahçe’ye göz dağı verdi. Ancak Sarı-Lacivertliler de buna sürpriz bir restle karşılık verdi.

SALI GÜNÜ BİTEBİLİR

Fenerbahçeli yöneticiler, “Transfer listemizde Emenike de var. Sakatlığı geçti ve idmanlara başladı. Eğer Cardozo’yu vermiyorsanız, biz Nijeryalı oyuncu ile sözleşme imzalayacağız” dediler. Şu ana kadar restleşmelerde son durum bu. F.Bahçe yönetimi ise Cardozo’nun transferini salı günü bitirip resmi açıklamayı yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Cimbom’un Gökhan İnler taktiği

Sabri'ye Süper Lig'den talip var

‘Frei’ savaşları

Obi Mikel Cimbom'a 'evet' dedi

Cimbom’un Gökhan İnler taktiği

Sarı-kırmızılılar fiyat kırmak için transferden ‘şimdilik’ uzak duruyor… G.Saray’ın Gökhan İnler aşkında ‘duraklama dönemi’… Felipe Melo’nun yerine düşünülen Türk pasaportlu oyuncu için Napoli’nin 12 milyon euro bonservis bedeli istemesi sarı-kırmızılıları fiyat düşürme politikasına zorluyor. Aysal ve ekibi, “Dünya yıldızı Sneijder’i bile 7.5 milyon euro gibi bir rakama transfer ettik. Napoli’nin bu fiyatı kırması lazım” şeklinde düşünüyor. Mavi-beyazlılar, Galatasaray’ın vermek istediği 8 milyon euroyu kabul ettiklerinde transfer gerçekleşecek. Sarı-kırmızılı formayı giymeye çoktan razı olan Gökhan İnler ise, anlaşma sağlandığı takdirde 2.9 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Melo’nun transferi de rafa kalkacak.


İNGİLİZLER ‘MIKEL’ DİYOR

Orta saha için yapılacak transfer beklenirken, Ada basını Obi Mikel iddialarını gün geçtikçe artırıyor. İngiliz medyası, Nijeryalı oyuncu için Chelsea’nin 18 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmeye çalıştığını yazdı.

Sabri'ye Süper Lig'den talip var

Akhisar Belediyespor'un listesinde Eskişehirsporlu Necati Ateş, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan, Mersin İdmanyurdu'ndan Fildişi Sahilli Gossa, Monaco'dan Senegalli İbrahima Toure, Adana Demirspor'dan Brezilyalı Juninho var.

Transferde öncelikle iskelet kadroyu korumak istediklerini belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, "Kadromuzu 4 veya 5 isimle takviye edecğiz. Oyunculara yükümlülüklerini zamanında yerine getiren bir kulübüz. Birçok futbolcu gelmek için kapımızı aşındırıyor" dedi.

İç transferde Çağdaş Atan'la yeniden anlaşan Akhisar Belediyespor, Güray Vural'ın Mayıs 2014'te bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Yeşil siyahlı yöneticiler Kenan Özer'le sözleşmesini uzatmak için yaptıkları ilk görüşmede prensipte el sıkıştı. Akhisar Belediyespor, yeni sezon için teklif sunduğu Yunan yıldızı Gekas'tan da haber bekliyor. Gekas önümüzdeki haftalarda Türkiye'ye dönecek.

‘Frei’ savaşları

Beşiktaş’ın 3 milyon euroyu gözden çıkarttığı Kerim Frei için İngilizler ilginç yorumlarda bulundular. Çok satan Daily Mail gazetesinin “Beşiktaş, Fulham’ın ‘Türk Lokumu’ Kerim Frei’ı istiyor” başlıklı haberde siyah-beyazlı kulübün resmi teklif yaptığını belirtti. Galatasaray ile adının anıldığı belirtilen ve babasının, “Oğlum Galatasaray’a gitmek istiyor” sözlerine yer verilen haberde, Beşiktaş’ın Kerim Frei için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini de ilettiği kaydedildi.

‘BU İŞTEN FULHAM KARLI ÇIKAR
’ Daily Mail, sarı-kırmızılı yönetici Bülent Tulun’un geçtiğimiz nisan ayında Londra’ya gelerek kulüple görüştüğünü belirtmişti. Habere internet sitelerinde yapılan yorumlarda ise son dönemde futbolun ilgi noktalarından biri haline gelen Türkiye’nin iki büyük kulübünün Kerim Frei için kapışmasının Fulham hanesine kazanç olarak yazılacağı belirtildi. Yani iki Türk kulübünün transfer için yarışmasından İngiliz ekibini kazançlı çıkacağı ifade edildi.

KARTAL OYUNU BOZDU
Beşiktaş’ın 3 milyon euro önerdiği yıldız sol kanat oyuncusu için Fulham 5 milyon euro istedi. Siyah-beyazlı kulüp ise 19 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ile transfer yarışına sürüklenmek istendiklerini fark ederek, “Bu bizim son teklifimizdir. Hafta başına kadar karar verin” yanıtını İngilizler’e iletmişti.
Obi Mikel Cimbom'a 'evet' dedi
G.Saray, transferde ilk büyük bombasını patlatmaya çok yaklaştı. Juve'nin Melo'nun bonservis ücretinde yüksek uçması nedeniyle farklı arayışlar içine giren Cimbom, Chelsea'nin yıldızı John Obi Mikel'de karar kıldı. Yurt dışında transfer çalışmaları yapan başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un, Londra'da geçen hafta ilk teması kurduğu Obi Mikel'in menajeri ile bir görüşme yaptığı, görüşmelerde Drogba'nın da dolaylı yollardan yer aldığı bildirildi. Chelsea ile de masaya oturan G.Saray'ın, Premier Lig ekibine resmi teklifini ilettiği ifade edildi.

DROGBA İLE YENİDEN BİR ARAYA GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
Cimbom'un Obi Mikel için yürüttüğü bu operasyon, Ada basınında geniş yer buldu. Guardian gazetesi, Drogba'nın görüşmelerde yer aldığını doğrularken, Obi Mikel'in eski takım arkadaşı ile yeniden bir araya gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Mirror'da çıkan haberlere göre ise Chelsea'nin yeni teknik patronu Mourinho, Mikel'i takımda düşünmüyor ve Nijeryalı'yı satarak yerine De Rossi, Xabi Alonso ve Sami Khedira gibi isimleri getirmeyi planlıyor. Gazetenin haberinde, Obi Mikel'in yaklaşık 22 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olacağı ifade ediliyor.

OBİ MİKEL: ANLAŞIRLARSA PARADA SORUN ÇIKARMAM
Express'in de yer verdiği transfer spekülasyonlarında, Chelsea'nin yıldız oyuncuyu 20 milyon euro'dan aşağı satmaya yanaşmayacağı belirtildi. G.Saray'ın teklifinin ise 15 milyon euro olduğunun bildirildiği haberde yer aldı. Sarıkırmızılıların önümüzdeki günlerde Chelsea'li yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağı öğrenilirken, Nijerya Milli Takımı kampında bulunan Obi Mikel, burada basına yaptığı açıklamada G.Saray'ın teklifini doğruladı. 26 yayındaki oyuncu, "Henüz ortada bir anlaşma yok. Ancak kulüpler anlaşırsa parada sorun çıkmaz" dedi.

Beşiktaş transfer haberleri

Mevlüt imzaya yakın!

Adalı gelirse Guti dönecek

Mevlüt imzaya yakın!

Beşiktaş santrfor transferi için 3 milyon Euro bütçe belirledi ve bu rakam doğrultusunda arayışlarını sürdürüyor.

Cenk Tosun için Gaziantepspor’un henüz cevap vermemesi nedeniyle Mevlüt Erdinç’e yönelen siyah-beyazlı kulüp, milli oyuncunun kulübü Rennes’e de söz konusu rakamı teklif etti. İlk etapta 4.5 milyon Euro isteyen Fransız ekibi ise siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi makul buldu ve düşünmek için yarına (18 Haziran) kadar süre istedi. 4 gündür İstanbul’da olan ve Beşiktaş’ın teklifine ‘Evet’ diyen Mevlüt ise kulübünün onay vermesi durumunda yarın resmi imzayı atacak.
Adalı gelirse Guti dönecek
Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'nın, futbol şube sorumlusu olduğu dönemde Beşiktaş'a transfer ettiği İspanyol yıldız Guti yeniden siyah-beyazlı takıma dönüyor. Aktif futbol kariyerini noktalayan Guti'yi, Beşiktaş'ın Avrupa yüzü olarak kullanmayı planlayan Adalı'nın, İspanyol futbolcuyla anlaşmak için gelecek hafta görüşme yapacağı öğrenildi. Adalı başkan seçilirse Guti önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelecek.