Galatasaray Süper Lig'de transfer sürprizi! Nwakaeme'ye teknik direktörden onay çıktı

Süper Lig'de transfer sürprizi! Nwakaeme'ye teknik direktörden onay çıktı

16.08.2022 - 19:03 | Son Güncellenme:

Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla Süper Lig'e damga vuran Anthony Nwakaeme, Süper Lig devine önerildi. Yıldız futbolcu için teknik direktörden onay çıkarken başkandan da olumlu karar gelmesiyle birlikte transfer imza aşamasına gelecek. İşte dev transfer gelişmesinin tüm detayları....

Süper Ligde transfer sürprizi Nwakaemeye teknik direktörden onay çıktı

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla oldukça başarılı bir performans gösteren Anthony Nwakaeme, sezonun sona ermesiyle birlikte bordo-mavili ekibe veda etti.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'LA ANLAŞAMAMIŞTI

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un en önemli oyuncularından birisi olan Anthony Nwakaeme, sezon bitiminin ardından bordo-mavili ekiple yeni sözleşme görüşmelerine başlamış fakat yüksek maaş isteği nedeniyle anlaşma sağlayamamıştı.

Süper Ligde transfer sürprizi Nwakaemeye teknik direktörden onay çıktı

HULL TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ

Fırtına ile sözleşme görüşmeleri olumsuz sonuçlanan Nwakaeme'nin Hull City'ye transferi direkten dönmüştü. Yıldız oyuncu henüz yeni takım bulamadı.

BURUK ONAYLADI, ÖZBEK'İN KARARI BEKLENİYOR

Menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilen Anthony Nwakaeme'nin sarı-kırmızılı kulübe transferi başkan Dursun Özbek onayını bekliyor. Nwakaeme'nin transferine Okan Buruk'un onay verdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

İNDİRİM YAPARSA TRANSFER BİTECEK

Nijeryalı yıldızın eğer ücretinde indirim yaparsa Süper Lig devi Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

Süper Ligde transfer sürprizi Nwakaemeye teknik direktörden onay çıktı

NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR PERFORMANSI

Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev yapan Nwakaeme takımı adına 13 gol kaydederken 10 da asist yaptı. 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlayan futbolcu bir önceki sezonu ise 8 gol ve 5 asistle tamamlamıştı.

Trabzonspor'da dört sezon geçiren Nwakaeme, bordo-mavili formayla toplam 145 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 48 gol atıp 34 asist yaptı.