Beşiktaş Taraftardan Kante'ye: Fenerbahçe'ye gelmelisin! Ünlü yıldız, Türkiye'de tuttuğu takımı açıkladı

Taraftardan Kante'ye: Fenerbahçe'ye gelmelisin! Ünlü yıldız, Türkiye'de tuttuğu takımı açıkladı

03.11.2022 - 11:09 | Son Güncellenme:

Ağır sakatlık geçiren ve 2022 Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek olan Chelsea'nin ünlü yıldızı, Türk şef Nusret'le bir araya geldi. Bir taraftarın "Fenerbahçe'ye gelmelisin" şeklindeki teklifini reddeden Kante, Türkiye'de tuttuğu takımı açıkladı.

Taraftardan Kanteye: Fenerbahçeye gelmelisin Ünlü yıldız, Türkiyede tuttuğu takımı açıkladı

Chelsea'de forma giyen N'Golo Kante geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle 20 Kasım'da Katar'da başlayacak 2022 Dünya Kupası'nı kaçıracak. Ünlü yıldız, Türk şef Nusret'le bir araya geldi. Kante'nin dışında bir de tercümanın bulunduğu ortamda sosyal medyada çok konuşulan bir diyalog yaşandı.

Haberin Devamı

"BEN BEŞİKTAŞLIYIM"

Bir taraftarın "Bir gün Fenerbahçe'ye gelmelisin" şeklindeki önerisine Kante, "Ben Beşiktaşlıyım. Türkiye'de favori takımım Beşiktaş" şeklinde cevapladı. Deneyimli orta saha oyuncusunun bu yanıtı, gülüşmeleri beraberinde getirirken, sosyal medyada çok konuşuldu.

KOITA'YI ZİYARETE GELMİŞTİ

N'Golo Kante, 2018 yılında Türkiye'ye gelip Kasımpaşa  ziyaret etmiş, Caen'de birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı Fode Koita ile görüşmüştü. Koita da daha sonra Trabzonspor'da oynarken, Kante'ye bordo-mavili forma hediye etmişti.

 

Yazarlar