Galatasaray Taraftarına küfür eden başkanın kulübü: Lazio

Taraftarına küfür eden başkanın kulübü: Lazio

14.12.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray çekebileceği en iyi kuralardan bir tanesini çekti. Çünkü UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği Lazio, tarihinin en kötü dönemlerinden bir tanesini yaşıyor.

Taraftarına küfür eden başkanın kulübü: Lazio

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler
İtalya'nın Lazio ekibi, içinde bulunduğu sportif ve yönetimsel krizle dikkat çekiyor. Şaşaalı günlerinden uzak olan mavi-beyazlılar, ligdeki son 6 maçında 5 yenilgi, 1 beraberlik aldı.
Bu gece gidebilir
Ligde şu an 12. sırada bulunan başkent ekibi, 15 maçta sadece 6 galibiyet alırken, son 6 lig maçında ise sadece 1 beraberlik elde etti. Teknik direktör Stefano Pioli ile yolların ayrılacağı, son günlerin en çok konuşulan konularından bir tanesi. Bu gece ligde Sampdoria ile karşı karşıya gelecekler ve yine kötü bir skor durumunda belki beklenen gelişme yarını beklemeden gerçekleşecek.
Tesisleri bastı
Sportif anlamda kötü giden işler, dışarıya da yansıyor. Özel hayatında da farklı sıkıntılar yaşayan kulüp başkanı Claudio Lotito'nun agresif tavırları en çok konuşulan konular arasında bulunuyor. Başkan geçtiğimiz ayki Milan mağlubiyetinin ardından tesisleri basarak futbolculara kendilerini toparlamaları gerektiğini söylemiş ve ikazlarda bulunmuştu.
Gaspla suçlandı
Aynı zamanda İtalya Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu üyesi olan Lotito'nun federasyondaki ofisi ve özel mülklerinde geçtiğimiz yaz polis aramaları gerçekleştirilmişti. Hakkında gasp suçlaması yapılan Lotito, Juventusla geçtiğimiz hafta Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta kendisini protesto eden taraftarlara, ayağa kalkıp küfrederek karşılık vermişti.
Ligde 12. sırada bulunuyor
Serie ekibi Lazio, ligde 12. sırada bulunuyor. Sıkıntılı günler geçiren İtalyan ekibinin 8 mağlubiyeti bulunuyor. 6 galibiyeti olan Lazio'nun 1 de beraberliği bulunuyor.

Haberin Devamı

En dikkat çeken Candreva

İtalya Serie A'da orta sıraların altında kalan Lazio için tek çıkış noktası UEFA Avrupa Ligi. G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, namağlup olarak son 32 turuna kaldı. Serie A'nın aksine Avrupa'da daha golcü bir takım halinen bürüne Lazio'yu Stefano Pioli çalıştırıyor. Yıldızlarıysa Candreva, Felipe Anderson ve her ne kadar formsuz bir dönem geçirse de 37 yaşındaki Miroslav Klose.

UEFA 2001-2002'i hatırlattı

UEFA Avrupa Ligi resmi Twitter hesabı, Galatasaray'ın eşleştiği Lazio'yla ilgili 2001-02 senesinden bir hatırlatma yaptı.
UEFA attığı tweette Galatasaray ve Lazio'nun 2001-2002 senesinde UEFA gruplarında karşılaştığını hatırlatırken, iki takımın da kendi evlerinde 1-0 kazandığını belirtti. UEFA tweetin sonunda da 'Bu sefer?' diye bir soru sordu.
İşte o tweet:
Taraftarına küfür eden başkanın kulübü: Lazio

Haberin Devamı

Yazarlar