İtalya Serie A Tarihi şanssızlık!

Tarihi şanssızlık!

14.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Türk futbolunun yükselen değeri Merih Demiral, Roma-Juventus maçında yaşadığı sakatlıkla herkesi kahretti. Sol diz ön çapraz bağları kopan ay-yıldızlı futbolcunun sezonu kapattığı ve EURO 2020’ye gidemeyeceği belirtildi

Tarihi şanssızlık

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Türk futbolunda son dönemin başarılı futbolcusu Merih Demiral, Roma ile Juventus arasında oynanan Serie A maçında sakatlanarak herkesi yıktı. 21 yaşındaki oyuncunun, sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı.

Ay-yıldızlı futbolcumuz sezonu kapatırken, EURO 2020 şansını da kaybetti. Roma maçının 3. dakikasında Juventus formasıyla ilk golünü kaydederek çıkışını sürdüren genç savunmacı, 16. dakikada bir anda yere düşerek sakatlandı. Acı içinde yerde kalan Merih, hemen hastaneye götürüldü. Ayağının üstüne dahi basamayan başarılı futbolcunun ilk tetkiklerde durumunun kötü olduğu anlaşıldı. Juventus’un sportif direktörü Pavel Nedved’in bir an bile yalnız bırakmadığı Merih Demiral ile ilgili dün gündüz saatlerinde son durum belirlendi. Çekilen MR sonucu sol diz ön çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Merih Demiral, büyük bir üzüntü yaşadı.

Juventus’ta savunmada formayı tamamen kapan, EURO 2020 yolunda da A Milli Takımımızın bir numaralı tercihi olmayı başaran Merih Demiral, kariyerinin en önemli döneminde büyük bir şanssızlıkla karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

Sarri yıkıldı
Juventus’ta Merih Demiral’ın sakatlığı tüm kulübü çok üzdü. Teknik direktör Maurizio Sarri, defans hattında as futbolcu olarak görevlendirdiği Merih’in şanssız sakatlığıyla yıkıldı. Sezonun ikinci yarısında De Ligt’in yerine oynatmayı planladığı ve artık ilk 11 oyuncusu olarak değerlendirdiği genç öğrencisinin sezonu kapatması Sarri ve teknik heyette şok etkisi yarattı.
Merih’in artan performansı sonrası De Ligt’i Ajax’a 6 aylığına kiralamayı bile düşünen Juve, şu anda baştan bir plan yapacak.
Juventus kulübü de sosyal medya hesaplarından, “Çabuk dön, seni bekliyoruz” diyerek destek mesajı verdi.

İlk koşan Ronaldo oldu
Roma mücadelesinin 16. dakikasında acı içinde yerde kalan Merih Demiral’ın yanına ilk koşan isim Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız, direkt olarak Merih’in durumuna bakmaya giden ve yardım eden Ronaldo, büyük bir üzüntü yaşadı.

Çağlar’dan mesaj var
Merih Demiral’ın sakatlığının netleşmesi sonrası A Milli Takımımızın bir diğer başarılı stoperi Çağlar Söyüncü’den mesaj geldi. Çağlar, Twitter üzerinden, takım arkadaşıyla fotoğraf paylaşıp, “Çabuk dön” mesajını attı.

Haberin Devamı

Yazarlar