Milli Takım TFF Başkanı Özdemir: "Buradan puanlar çıkarırsak..."

TFF Başkanı Özdemir: "Buradan puanlar çıkarırsak..."

02.06.2019 - 23:29 | Son Güncellenme:

A Milli Takımın Özbekistan'ı 2-0 mağlup ettiği hazırlık maçı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Özdemir: Buradan puanlar çıkarırsak...

A Milli Takımın Özbekistan'ı 2-0 mağlup ettiği hazırlık maçı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Takımın her takımı yenecek güçte olduğuna vurgu yaptı; "Milli Takımımıza güveniyoruz. Federasyonumuz göreve galibiyetle başladı. Nihat Özdemir federasyonuna başarılar diliyoruz, Yıldırım Demirören yönetimine de teşekkür ediyoruz. Maşallah gençlerimize. Alanya da uğurlu geldi. Şenol Güneş her zaman genç oyuncuları ön plana çıkarmayı seviyor. Bugün Türkiye'nin yenemeyeceği bir takım yoktur, Fransa da dahil. Yenemesek bile yenilmeyiz, ama yenmeye çalışacağız"


"Antalyaspor beni istemişti"
Sunucunun, Çavuşoğlu'nun eski futbolcu olduğunu, Alanyaspor'un altyapısında oynadığını ve Antalyaspor'un Çavuşoğlu'nu istediğini anımsatması üzerine Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi: "Evet. (Antalyaspor) istedi. Rahmetli Kadri Aytaç vardı, geldi. Bizim şimdi Manavgat'ta Kamil Abi var, Kamil Atalay. İkimizi de beğendi. Babam da 'Git.' dedi. Ben de o sene lise sondaydım. 'Baba' dedim 'Ben okuyacağım.' Hayalimde de diplomat olmak vardı. Okumayı tercih ettim. Babam izin vermişti. Rahmetli Alanya'da bir maçımızı izlemeye gelmişti. Kamil Abi gitti. O biraz Alanyaspor'da oynadı. Sonra Sinopspor'a gitti. Sonra futbolu bıraktı falan ama böyle bir fırsat geldi."

Haberin Devamı

"Fransa ve İzlanda maçları gruptaki en zor maçlarımız"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise "Alanya'da seyircilerimiz Özbekistan karşısında iyi destek verdiler bugün bize. Özbekistan kardeş, dost ülkemiz. Fransa ve İzlanda maçları gruptaki en zor maçlarımız. Buradan puanlar çıkarırsak yolumuza iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.