04.06.2025 - 07:00 | Son Güncellenme:
Ay-yıldızlı kafileyi taşıyan THY’ye ait özel uçak, yerel saatle 02.10’da Massachusetts eyaletindeki Boston Logan Havalimanı’na indi. Milli Takım kafilesi, havalimanında kendilerini bekleyen otobüsle kalacaklara otele ulaştı. Ay-yıldızlı ekibi otel girişinde az sayıda Türk taraftar karşıladı. Milli futbolcular, taraftarlara imza verdi. Milliler, ABD’deki ilk antrenmanını bugün TSİ 23.45’te gerçekleştirecek.
Hazırlıklarını 6 Haziran’a kadar Boston’da sürdürecek ay-yıldızlı ekip, daha sonra ABD karşılaşmasını oynayacağı Hartford’a otobüsle geçecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcu, 7 Haziran Cumartesi günü TSİ 02.15’te karşılaşmanın oynanacağı Pratt & Whitney Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. ABD-Türkiye karşılaşması TSİ 22.40’ta başlayacak.
Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve Boston Başkonsolosu Diğdem Buner, ay-yıldızlı ekibi Boston Logan Havalimanı’nda karşılarken, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na çiçek verdi.