Almanya Bundesliga Thomas Müller'e Premier Lig devi talip oldu! Suudi Arabistan ve MLS'i reddetti

Thomas Müller'e Premier Lig devi talip oldu! Suudi Arabistan ve MLS'i reddetti

22.11.2023 - 19:27 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Manchester United'ın Bayern Münih forması giyen Thomas Müller'i renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Thomas Müllere Premier Lig devi talip oldu Suudi Arabistan ve MLSi reddetti

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United'ın ara transfer döneminde sürpriz bir hamlede bulunacağı ortaya çıktı. Kırmızı Şeytanlar'ın Bundesliga devi Bayern Münih'te forma giyen Thomas Müller'i renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Alman basınından Bild'de yer alan haebre göre; Manchester United'ın geçtiğimiz sezon da Thomas Müller ile ilgilendiği ancak tecrübeli futbolcunun teklifi kabul etmediği aktarıldı. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Thomas Müller'i çok beğendiği ve deneyimi ile takıma büyük fayda getireceğine inandığı belirtildi.

Thomas Müllere Premier Lig devi talip oldu Suudi Arabistan ve MLSi reddetti

Thomas Müller'in Bayern Münih ile yeni sözleşme konusunda anlaşamaması halinde Manchester United'ın devreye gireceği vurgulandı. 34 yaşındaki on numaranın ilk hedefinin Bayern Münih'te kalmak olduğu kaydedildi. Yıldız futbolcunun Bayern Münih'le anlaşamaması halinde kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda devam etmek istediği vurgulandı.

Thomas Müller'in Suudi Arabistan ve Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen transfer tekliflerini geri çevirdiği belirtildi. 34 yaşındaki on numara bu sezon Bayern Münih'te 14 maçta forma şansı buldu. Thomas Müller bu müsabakalarda 2 gol ile 5 asist üretti.

Haberin Devamı

Thomas Müllere Premier Lig devi talip oldu Suudi Arabistan ve MLSi reddetti

Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Thomas Müller'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Almanya Milli Takımı'nda 126 karşılaşmada süre alan Thomas Müller, 45 kez rakip fileleri havalandırdı.