Voleybol Tianjin Başantrenörü, Vargas'ın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil

Tianjin Başantrenörü, Vargas'ın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil

08.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melissa Vargas, takımının Henan maçında forma giyememişti. Tianjin Başantrenörü Wang'dan konu hakkında açıklama geldi.

Tianjin Başantrenörü, Vargasın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

HENAN MAÇINDA OYNAMADI

Milli Takım'da unutulmaz bir dönem geçirmesinin ardından kulüp takımına yönelen Vargas, Tianjin'in Henan ile oynadığı maçta ise forma giyemedi.

Maçın ardından Tianjin Bohai Bank Başantrenörü Baoquan Wang'dan konu hakkında açıklama geldi.

SAKATLIĞINI AÇIKLADI

Tianjin Bohai Bank Başantrenörü Baoquan Wang, Henan maçı sonrası yaptığı açıklamada Melissa Vargas’ın oynamama nedenini açıkladı.

Milli yıldızın sakatlığını duyuran Wang, şu sözleri dile getirdi: "Vargas'ın dünkü antrenmanda omzundaki eski sakatlığı tekrarladı. Önümüzdeki iki gün dinlenmesi gerekiyor. Henüz sahalara ne zaman döneceği net değil."

Tianjin Başantrenörü, Vargasın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil

FENERBAHÇE YERİNE STYSIAK'I TRANSFER ETTİ

Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Haberin Devamı

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

EN İYİ YABANCI VOLEYBOLCU SEÇİLDİ

Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.