İtalya Serie A Totti'ye büyük onur

Totti'ye büyük onur

22.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Roma Başkanı James Pallotta, kulübün yaşayan efsanesi Francesco Totti’ye sportif direktörlük görevini üstlenmesi için 6 yıllık teklifte bulunduklarını açıkladı.

Tottiye büyük onur

Roma Başkanı James Pallotta, kulübün yaşayan efsanesi Francesco Totti’ye sportif direktörlük görevini üstlenmesi için 6 yıllık teklifte bulunduklarını açıkladı. 1993’ten bu yana 24 senedir başkent ekibinin formasını terleten İtalyan yıldızın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Haberin Devamı

Sassuolo maçı sonrasında soruları yanıtlayan Roma başkanı, “Totti’ye sportif direktör olarak 6 yıllık teklif sunduk. Bunun üzerinde henüz fazla konuşmadık. Şu anda Şampiyonlar Ligi için mücadele ediyoruz. Sadece bu hedefimize konstanre olmuş durumdayız” dedi.

Vardy’ye ölüm tehdidi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de forma giyen Jamie Vardy, ölüm tehditleri aldığını açıkladı. İngiliz futbolcu, Leicester City’yi tarihinde ilk kez Premier Lig şampiyonluğuna ulaştıran İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri’nin görevine son verilmesinde etkisi olduğu iddiaları nedeniyle ölümle tehdit edildiğini bildirdi.

Tehditleri korkunç olarak nitelendiren 30 yaşındaki milli oyuncu, “Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile oynadığımız ilk maçtan sonra bir toplantıya katıldığım iddia edildi, fakat karşılaşmanın ardından 3 saat boyunca doping testi için bekledim. İnsanlar da bu duruma inanınca ben ve ailem ölüm tehditleri aldık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

En iyisi en genci

Almanya Bundesliga’da Hoffenheim’ın başında görev alan 28 yaşındaki antrenör Julian Nagelsman, Almanya Futbol Federasyonu tarafından yılın en iyi Alman teknik direktörü seçildi. Şubat 2016’da Hoffenheim’da göreve gelen Nagelsman, takımını küme düşme hattından kurtarıp, bu sezon ligde 4.’lüğe kadar taşıdı. Ayrıca bu sezon takımını 18 hafta yenilgisiz götürerek, Avrupa’nın en iyi 5 liginde bir numara olmuştu. Hoffenheim’ın genç hocası için ‘Küçük Mourinho’ lakabı da takıldı.