Trabzonspor "Trabzon ölü toprağını attı"

"Trabzon ölü toprağını attı"

25.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genel Sekreter Köksal Güney, Galatasaray’ı yenerek zirve yarışına ortak olduklarını belirtirken herkesin havaya girdiğini ifade etti.

Trabzon ölü toprağını attı

Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ilk lig maçında Galatasaray’ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor’da yüzler gülüyor.

Haberin Devamı

Genel Sekreter Köksal Güney, TT Arena’da elde edilen farklı galibiyetin herkese büyük moral olduğunu dile getirdi. Yanal’la başarılı bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Güney, “Zirveye tutunma şansını yakaladık. Artık bu yarışta daha güçlü bir şekilde varız. Camia çok mutlu, taraftarlar da havaya girdi. Şehir, ölü toprağını üzerinden attı. Bu takımı taraftarımız yalnız bırakmasın. İyi bir hava yakaladık, bunu sürdürmemiz gerekir. Metalist Kharkiv maçında taraftarlarımız stadı doldursunlar” dedi.

Galatasaray galibiyetini çok fazla büyütmemeleri gerektiğini de kaydeden bordo-mavili yönetici, “Artık önümüzdeki maçların planını yapmalıyız. Çok önemli bir maç kazandık ama sadece bir maç kazandık. Zirve yarışından kopmamak ve mutlu sona ulaşmak istiyorsak seri galibiyetler almalıyız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Formalı karşılama

Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Akçaabat’taki 17 Şubat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Özer’in, Galatasaray maçından sonra yaptığı çağrıya kulak veren öğrenciler, Trabzonspor formaları giyerek okul bahçesinde toplanırken, bordo-mavili oyuncuları coşkulu şekilde karşıladı.

Yazarlar