Futbol Trabzonspor Kayseri Erciyesspor maçı canlı anlatım

Trabzonspor Kayseri Erciyesspor maçı canlı anlatım

30.01.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor karşısında 3 puanı hedefliyor. Trabzonspor Kayseri Erciyesspor maçı canlı anlatımı haberimizde...

Trabzonspor Kayseri Erciyesspor maçı canlı anlatım

Trabzonspor Kayseri Erciyesspor bu akşam karşılaşıyor. Trabzonspor sahasında oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak evinde 18 puan topladı. Karadeniz temsilcisi bu maçlarda 22 gol atıp 16 gol yedi. Kayseri Erciyesspor konuk olduğu 9 maçta, 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle yenmesi zor bir deplasman takımı. Kayseri ekibi dışarda oynadığı maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırırken kalesinde 12 gol gördü.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kayseri Erciyesspor maçı canlı anlatım

Trabzonspor 11'i : Hakan, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Fatih, Mehmet Ekici, Özer, Sefa, Erkan Zengin, Cardozo

SAİ Kayseri Erciyesspor 11'i: Gökhan, Anıl, Mehmet, Necati, Drenthe, Yasin, Edinho, Emre, Barış, Caner, Cenk

Maç Bilgileri

Maç: Trabzonspor Kayseri Erciyesspor
Saat: 20:00
Kanal: Lig TV
Hakem: Hüseyin Göçek
Stad: Hüseyin Avni Aker


Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapıldı. İdman, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda taktik çalışmayla devam etti. Antrenman, Afrika Uluslar Kupası dolayısıyla milli takımlarında bulunan Sylaa, Mandjeck ve Boye'den yoksun gerçekleştirildi.

Kayseri Erciyesspor seri peşinde
Kulüp basın sözcüsü Savruk: "Trabzonspor'u yenerek, üst üste ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Trabzonspor'u yenerek, üst üste ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 18. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacaklarını hatırlattı. Trabzonspor maçına geçen hafta deplasmanda aldıkları Kardemir Karabükspor galibiyetinin moraliyle çıkacaklarını vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Kardemir Karabükspor karşısında çok iyi bir galibiyete imza attık. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Rakibimiz ligin güçlü takımlarından biri. Trabzonspor'u yenerek, üst üste ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Takımın morali yerinde. Temennimiz Trabzon'dan galibiyetle dönmek."

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Mehmet Ekici dinlendirilecek

Keçiörengücü maçında ayak bileğine darbe alan futbolcunun Kayseri Erciyesspor maçına kadar dinlendirileceği bildirildi. Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Ekici'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile yapılan maçta sol ayak bileğine darbe alması nedeniyle tedavisine başlandığı bildirildi.

Kulüp doktoru Gültekin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, maçın 5. dakikasında sol ayak bileğine darbe alan başarılı futbolcunun, karşılaşmanın ardından hastaneye götürülerek gerekli tetkiklerinin yapıldığını belirtti. Futbolcunun aldığı darbeden dolayı ayak bileğinde ödem ve periost (kemik zarı) zedelenmesi tespit edildiğini vurgulayan Hacısalihoğlu, "Mehmet Ekici bugün ve yarın dinlendirildikten sonra cuma günü karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynayamayacağına maç günü karar verilecek" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda dün oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren maçta 53 dakika forma giyen Mehmet Ekici, yerini Soner Aydoğdu'ya bırakmıştı.