Trabzonspor Trabzonspor ve Fenerbahçe, enkazdan kurtarılan Elif için el ele!

Trabzonspor ve Fenerbahçe, enkazdan kurtarılan Elif için el ele!

12.02.2023 - 09:14 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketim sonrası spor kulüpleri tek yürek oldu. Yardımlar konusunda 4 büyük takım adeta seferberlik ilan ederken Trabzonspor ile Fenerbahçe, enkazdan kurtarılan Elif için el ele verdi.

Trabzonspor ve Fenerbahçe, enkazdan kurtarılan Elif için el ele

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası tüm Türkiye tek yürek olurken, spor kulüplerimiz de ebedi dostluklarını her fırsatta gösteriyor. Yardımlar konusunda özellikle 4 büyük takım seferberlik ilan ederken, bölgeye tırlarla ihtiyaç malzemeleri gönderiliyor. Sosyal medyadan da örnek mesajlar veriliyor.

Haberin Devamı

Bunlardan bir tanesi önceki gece yarısı yaşandı. Adıyaman Yeni Mahalle’de enkaz altında kalan Elif, Trabzon’un Of ilçesinden bölgeye giden 20 kişilik ekip tarafından kurtarıldı. Demir ustası olan Çoruk Mahallesi Muhtarı Coşkun Ayyıldız, enkaz altında Elif’le diyalog kurabilmek için ona takımını sordu. Elif “Fenerbahçeli’yim” derken, Ayyıldız “Benim de 8 yaşında kızım var. Ben de bugün Fenerbahçeli oldum” cevabını verdi.

AĞABEYİ DE KURTARILDI

Elif’in ardından ağabeyi Kadir Zincirkıran da kurtarılırken, Trabzonspor Kulübü bu görüntüleri sosyal medya hesabından sarı kalp koyarak ‘Elif’ mesajıyla paylaştı. Ardından Fenerbahçe, bu tweeti alıntılayarak ‘Sarı kanaryamız, Elifimiz. 85 milyon biriz! Seninle, seni kurtaran muhtarımız ve ekibiyle birlikte Şükrü Saracoğlu’nda maç izleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Fenerbahçe, enkazdan kurtarılan Elif için el ele

Yazarlar