Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını belirledi! Hedef 3 puan

Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını belirledi! Hedef 3 puan

05.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, Galatarasay’ı bugüne kadarki hücum silahıyla avlamayı düşünüyor. Özellikle Bakasetas’tan rakip savunma arasına koşu yapmasını isteyen bordo-mavili teknik adam, sarı-kırmızılıları bu şekilde yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcı planını belirledi Hedef 3 puan

Bu sezon hem attığı goller hem de yemedikleriyle dikkat çeken Galatasaray, rakibini yine pres ve hızlı hücum ile aşmayı düşünüyor. Buna karşılık Karadeniz ekibimin teknik heyeti de, sarı-kırmızılıları tuzağa düşürerek, sahadan başarıyla ayrılmanın düşüncesi içerisinde...

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 13 puanlık puan farkını, 10’a düşürmenin hesabını yaparken, özellikle Bakasetas’a çok güveniyor. Galatasaray’ın “hız tuzağı”nı kullanmak isteyen bordo-mavili ekibin teknik patronu, savunmada yer alan Nelsson ile Abdülkerim’i süratle ekarte etmek için çalışacak.

AVCI ÜSTÜNLÜĞÜ

İki teknik direktör bugüne kadar 10’u Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 1’i de TFF Süper Kupası olmak üzere 14 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Abdullah Avcı’nın takımları 8 kez kazanırken, Buruk’un ekipleri de 1 defa galip geldi. 5 mücadele ise berabere sona erdi.

Bu müsabakalarda Okan Buruk; Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray’ı çalıştırırken, Abdullah Avcı ise Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor’un başındaydı. Buruk ile Avcı, son olarak bu sezonun ilk yarısında Trabzon’da karşılaştı ve mücadele 0-0 tamamlandı.

Haberin Devamı

706 GÜNDÜR MAĞLUP OLMADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavililerle Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmaları kaybetmedi. Avcı döneminde, üç büyük rakibi önünde son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 27. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında 1-0’lık sonuçla yaşayan bordo-mavililer, 706 gündür söz konusu maçlarda mağlup olmadı. Bu sezon dış saha maçlarında sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, oynadığı son üç deplasman maçını kaybetti. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde üç büyüklere karşı oynadığı dış saha karşılaşmalarında ise yenilmedi. Söz konusu mücadelelerde Karadeniz ekibi 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

UEFA LİSTESİ YENİLENDİ

UEFA Konferans Ligi’nde Avrupa yolculuğuna devam eden Trabzonspor, Basel maçı öncesi yeni listesini belirledi. 16 Şubat’ta evinde Basel’i konuk etmeye hazırlanan bordo-mavililerin UEFA listesine, tedavileri süren Edin Visca, Bruno Peres ve Serkan Asan ile A takıma yükselen genç oyuncu Arif Boşluk eklendi. Sakatlığı süren Dorukhan Toköz, Adana Demirspor’a transfer olan Yusuf Erdoğan, sözleşmesi feshedilen Jean Evrard Kouassi ve fazla forma şansı bulamayan Mountassir Lahtimi de listeden çıkarıldı. Sağ baldırında sakatlık yaşayan ve en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak olan Marek Hamsik ise listedeki yerini korudu.

Haberin Devamı

Yazarlar