Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Edin Visca!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Edin Visca!

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başakşehir ve Trabzonspor formalarıyla Beşiktaş’a karşı oynadığı 24 maçta 3 gol, 9 asiste imza atan Bosna Hersekli futbolcu pazar günü Abdullah Avcı’nın en önemli kozlarından biri olacak.

Trabzonsporda Abdullah Avcının kozu Edin Visca

Trabzonspor hafta sonu Beşiktaş’la deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmaya önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Paul Onuachu ve Nicolas Pepe’nin yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan futbolcular kritik müsabada forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın dev maçtaki en önemli kozlarından biri Edin Visca olacak. Bu sezon 22 lig maçında 3 gol, 6 asiste imza atan Bosna Hersekli yıldız futbolcu pazar günü bordo-mavili ekibin galibiyeti için ter dökecek.

Tam 13 yıldır Türkiye’de top koşturan Edin Visca şimdiye kadar Beşiktaş’a karşı oynadığı 24 resmi maçta 3 gol, 9 asiste imza attı. Visca, Beşiktaş’a karşı Başakşehir formasıyla çıktığı 20 müsabakada 2 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor’da ise 4 maçta 1 gol atarken asist yapamadı. Visca tek golünü sezonun ilk yarısında Papara Park’ta 3-0 kazandıkları lig maçında kaydetmişti.

Abdullah Avcı’nın Beşiktaş maçındaki bir diğer kozu Trezeguet olacak. Avcı, Afrika Uluslar Kupası’ndan formda dönen Mısırlı futbolcuya ilk 11’de forma vermenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

ÖMÜR'DE PREMİER LİG BONUSU

Trabzonspor Kulübü, Abdülkadir Ömür’ün 2,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Championship ekibi Hull City’ye transfer olduğunu duyurdu. Bordo-mavililer, KAP’a gönderilen açıklamada yıldız oyuncunun sözleşme süresi içinde Premier Lig’e yükselmesi halinde İngiliz ekibinin 2,5 milyon euro daha ödeyeceğini bildirdi.

Hull City ile 3,5 yıllık kontrat imzalayan Abdülkadir kontrat süresi içinde başka bir kulübe kiralanır veya satılırsa transfer bedelinin yüzde 50’si yine Trabzonspor’a aktarılacak. Abdülkadir’in Türkiye’ye transferi halinde öncelik hakkı da bordo-mavili kulübe ait olacak.

Yazarlar