Trabzonspor Trabzonspor'da ayrılık! Abdullah Avcı'dan transfer için izin istedi

Trabzonspor'da ayrılık! Abdullah Avcı'dan transfer için izin istedi

17.06.2022 - 17:39 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer üst üste transfer açıklamaları yaparken flaş bir gelişme yaşandı. Karadeniz ekibinde yıldız futbolcu takıma veda etti. Öte yandan tecrübeli oyuncu da yeni sezon kampına katılmama kararı aldı.

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

Trabzonspor'da transfer hamleleri üst üste geldi. Bordo-mavililerde gelecek sezon iddialı ve geniş bir kadro kurmak açısından gelen transfer hamleleri sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Karadeniz devinde yıldız oyuncunun Abdullah Avcı'dan ayrılmak için izin istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

DENSWİL'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Trabzonspor'da savunma hattına tanıdık bir isim dahil edildi. Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'in bonservisini aldı. Karadeniz devi tecrübeli futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

NWAKAEME AYRILDI

Bordo-mavililerde gelecek sezon öncesi flaş bir ayrılık yaşandı. Trabzonspor'un kazandığı şampiyonlukta etkin rol oynayan isimler arasında yer alan Anthony Nwakaeme, bordo-mavililere veda etti. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Nijeryalı oyuncu gelecek sezon Trabzonspor'da forma giymeyeceğini belirtti.

SOL BEKE EREN GELDİ

Tymoteusz Puchacz'ın takımdan ayrılması sonrası sol bekte boşluk oluşan Trabzonspor'da kadroya yeni bir takviye yapıldı. Bordo-mavililer, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ile transfer için anlaşma sağladı. Trabzonspor, genç sol bek için Kasımpaşa'ya 3 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi. Bordo-mavililer, Eren Elmalı ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

ORTA SAHAYA DOĞUCAN HAMLESİ

Karadeniz ekibinde orta saha rotasyonunda kullanılmak üzere yine Kasımpaşa'dan bir takviye yapıldı. Süper Lig'in son şampiyonu, lacivert-beyazlılara 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Trabzonspor, Eren Elmalı gibi Doğucan Haspolat'la da 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

SAĞ BEKE LARSEN

Karadeniz devinde dördüncü transfer Jens Stryger Larsen oldu. Bordo-mavililer, Danimarkalı sağ bek ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Karadeniz devi, Jens Stryger Larsen'in her sezon için 1 milyon 200 bin euro garanti ücret ve 153 bin euro imza parası alacağını KAP'a bildirdi.

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

ABDÜLKADİR PARMAK AYRILMAK İSTEDİ

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon forma şansı bulamadıktan sonra kiralık olarak Kayserispor'da oynayan Abdulkadir Parmak yeni sezon öncesi flaş bir karara imza attı. 27 yaşındaki orta saha bordo-mavili takımdan ayrılmak için Abdullah Avcı'dan izin istedi.

4 yıldır Trabzonspor'da forma giyen Abdulkadir Parmak geçtiğimiz sezon Kayserispor'da 13 müsabakada süre aldı. 27 yaşındaki futbolcu bu maçlarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Abdulkadir Parmak takım arkadaşlarına 2 asist yapma başarısı gösterdi. Karadeniz deviyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Abdulkadir Parmak'ın güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

PAYLAŞIM YAPTI

Trabzonspor'dan ayrılan Abdulkadir Parmak, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Abdulkadir Parmak'ın açıklamasında, "Yeni sezon öncesinde kamp kadrosuna olmadığımı ve gelecek sezonda düşünülmediğimi öğrenmiş bulunuyorum. Hocalarımın ve yönetimin kararına saygı duyuyorum ve yeni sezonda Trabzonspor'a tüm kulvarlarda başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı.

ERCE KARDEŞLER KAMPA KATILMAYACAK

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'da takımdan ayrılmak isteyen bir diğer oyuncunun Erce Kardeşler olduğu kaydedildi. Erce Kardeşler'in de transfer görüşmelerinde bulunmak için Abdulkadir Parmak gibi Abdullah Avcı'dan izin istediği belirtildi. 28 yaşındaki file bekçisi geçtiğimiz sezon bordo-mavili takımın kalesini 4 müsabakada korudu. Erce Kardeşler bu maçların 2'sinde kalesinde gol görmedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda ayrılık Abdullah Avcıdan transfer için izin istedi

Güncel piyasa değeri 250 bin euro olarak gösterilen Erce Kardeşler'in Trabzonspor'la olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

Di Maria'nın PSG'ye inanılmaz vedası